in

Na de dood van een 15-jarige, verspreidt het bericht van haar familie aan de pestkoppen zich over de hele wereld

Het is altijd tragisch als er een jong iemand overlijdt. Maar als die persoon systematisch gepest werd en zijn of haar dood voorkomen had kunnen worden is het nog erger.

Pesten komt overal voor – op schoolpleinen, in scholen en op werkplaatsen. Maar ik begrijp nog steeds niet waarom je mensen zou pesten. Ik denk meestal dat het komt omdat pestkoppen zelf niet goed in hun vel zitten. Maar niemand zou anderen moeten pesten alleen om zichzelf beter te voelen.

Over zelfmoord wordt ook maar zelden gesproken. Voor sommigen is het beschamend, maar dat zou niet zo moeten zijn. Als iemand zich schuldig zou moeten voelen, dan zouden dat de mensen moeten zijn die verantwoordelijk zijn, zij die die persoon zover hebben gekregen dat die persoon een einde aan zijn of haar leven heeft gemaakt.

Op 19 juni beëindigde Sadie haar eigen leven. Haar familie was kapot, maar ze schaamden zich niet. Ze wilden dat de mensen die verantwoordelijk waren zouden begrijpen wat voor verschrikkelijke tragedie hun acties teweeg hadden gebracht. En zo schreven ze een krachtig relaas voor Sadie, wat ze publiceerden op Facebook:

TER ERE VAN SADIE L. RIGGS:

Sadie L. Riggs, 15, uit Bedford, beëindigde haar leven op maandag, 19 juni 2017.

Sadie was geboren in Bedford op 4 december 2001. Ze wordt onder anderen overleefd door haar vader, Eric Riggs, haar stiefmoeder Alicia Smith uit Bedford, en haar biologische moeder Beverly (Dodson) Riggs uit Hopewell en door haar peettante Sarah Smith, bij wie ze vaak verbleef.

Sadie was lid van de Solid Rock Christian Fellowship Church in Bedford. Ze speelde softball en was dol op lezen, tekenen en muziek. Sadie was een lief en liefdevol meisje en zal zeer gemist worden.

In een poging om het rumoer rondom Sadies dood te doen verstommen, willen we graag de volgende informatie delen.

Ja, Sadie nam haar eigen leven, ze hing haarzelf op. Het is maar moeilijk te verteren dat iemand zo jong al zo mentaal kapot was. Sadie zocht hulp, ze kreeg begeleiding en nam medicijnen, maar het was allemaal teveel voor zo´n jonge ziel om mee te leven.

Als je een minuut neemt en kijkt naar de dynamiek van de familie van Sadie, dan zie je dat een groot percentage van de mensen in haar leven niet via bloed gerelateerd waren aan haar, maar dat ze door God naar ons was gezonden omdat Hij wist dat zij een familie nodig had. Sadie had geen makkelijk leven en tot een recentelijk incident op school, onderging ze alles wat ze op haar levenspad tegenkwam.

Voor een jongedame die zoveel zin had in de middelbare school, gingen dingen daar zeker niet makkelijk.

Voor de pestkoppen die hierbij betrokken waren, weet dat jullie zeer effectief waren door haar zo waardeloos te laten voelen. Het is nu allemaal tussen jou en God, maar weet dat het niet te laat is je manier van doen te veranderen. Sadie´s dood heeft ons naar duistere plekken gebracht, we zullen samenblijven en elkaar blijven beschermen terwijl we het beste van deze moeilijke tijd proberen te maken.

Aan alle pestkoppen, ik wil dat je weet dat hoewel we al jullie acties verafschuwen, we jullie nooit de verlammende pijn zullen toewensen die door onze lichamen trekt, een pijn zo sterk dat iets simpels als ademen moeilijk wordt en de schuld die we voelen terwijl we ons afvragen wat we anders hadden kunnen doen – of die moeite die we doen de laatste woorden die we spraken te herinneren… onze harten zijn meer dan gebroken.

Sadie, het was een privilege je in ons leven te hebben en we zullen altijd van je houden. Moge je vrede vinden in de armen van God en moge we allemaal aardiger zijn voor elkaar.

De familie van Sadie vraagt jullie aardiger voor elkaar te zijn.

Als je ook weigert pesten te tolereren, deel Sadie´s verhaal dan met je vrienden op Facebook.

Lees ook  7 Tekenen van glutenintolerantie die IEDEREEN negeert!

Niemand zou aan dermate mentale en fysieke mishandeling blootgesteld moeten worden, dat ze geen andere weg meer zien dat beëindiging van hun eigen levens.

Als Je Denkt Dat Jij Een Slechte Dag Hebt Vandaag, Brengen Deze Foto’s Je Wellicht Op Andere Gedachten

Een vreemde grijpt haar achterwerk – de foto van haar briljante wraakactie gaat nu viraal