in

Na 5 uur vallen ze het huis binnen om van balkon hangende hond te redden.

Het gehuil kwam vanboven. Toen de mensen in Caïro, Egypte, naar boven keken, zagen ze een Duitse herder van een balkon op de derde verdieping hangen. Hoe de arme hond nog om hulp kon schreeuwen is ongelofelijk. De hond genaamd Bella hing aan haar nek. De ketting rond haar nek verhinderde dat ze viel, maar Bella was een grote hond en het had ook haar dood kunnen betekenen.

Lees ook  Hond achtergelaten op metrostation in Rotterdam: “Wie weet waar ik thuishoor?”

Niemand weet precies hoe lang Bella daar al hing, maar sommigen zeggen dat het minstens 5 uur moet geweest zijn. Een man kon zich de toegang verschaffen tot het appartement en Bella in veiligheid trekken.

De waarheid kwam algauw aan het licht. Bella was broodmager en werd gedwongen om op een klein, vuil balkonnetje te wonen. Geen leven voor een hond. De Egyptische dierenbescherming nam Bella in beslag.

Lees ook  Kat Japie urenlang muurvast met pootje in motorblok in auto van Veenendaalse

Ze zou nooit meer in het vuil moeten leven. Bella kreeg een pleeghuis in de Verenigde Staten via de dierenwelzijnsorganisatie Special Needs Rescue en Rehabilitation (SNARR).

Bella woont nu in Texas! Ze heeft een grote tuin waar ze vrolijk kan rennen met haar broertje. Bella leeft nu als een koningin en heeft een comfortabele bank om te slapen.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

12-jarige redt hele familie uit brandend huis en choqueert iedereen wanneer ze terug naar binnen loopt.

Pasgetrouwd koppeltje ziet mooie toekomst in ware nachtmerrie veranderen