in

Na 4 jaar van vriendschap ontdekt de piloot iets over wat de stewardess al 15 jaar geheim houdt. En ze besluit in actie te komen!

Vier jaar geleden had de piloot Jodi Harskamp van Alaska Airlines een vreselijke brand in zijn huis waardoor hij letterlijk van de ene op de andere dag niets meer had. Bovendien had de vrouw net een baby wat het allemaal nog moeilijker maakte.

Maar toen lieten Jodi’s collega’s zien dat ze meer dan alleen collega’s waren, want ze boden hem troost en voedsel. Onder hen ook de stewardess Jenny Stansel die hem een dag dag na de tragedie een schaal lasagna bracht. Jenny deed al het mogelijk om Jodi op dat moment te helpen.

Daarna troffen ze elkaar vaak op vluchten en leerde Jodi het ware verhaal over Jenny, dat ze aan niemand had verteld. De 38-jarige stewardess vocht al 15 jaar tegen een chronische nierziekte en in april 2015 hadden de artsen haar gezegd dat ze dringend een transplantatie nodig zou hebben of zou sterven. Toen Jenny haar collega’s om hulp vroeg aarzelde Jodi geen moment en liet testen of ze compatibel was.

Lees ook  Een op hol geslagen blondine arresteren… Niet zou eenvoudig als het lijkt! (video)

Ondertussen was Jenny zo achteruit gegaan dat ze dialyse nodig had: haar nieren functioneerden nog maar voor 6%, dus de transplantatie was zeer dringen. Eindelijk waren de resultaten van de test positief! De twee vriendinnen die spoedig door een onzichtbare band verenigd zouden zijn gingen van hun woonplaats Anchorage, Alaska, naar Seattle om de operatie te ondergaan. De stewardess was dolgelukkig. “Vanaf het eerste moment wist ik dat ze de donor zou zijn en zij voelde het zelfde. Ze grapte dat ze me haar nier in een ijsemmertje in het drinkwagentje zou serveren”.

Lees ook  Bruid haakt in 8 maanden tijd haar eigen trouwjurk van 70 euro, ze zag eruit als een miljoen euro!

Jodi verklaarde van haar kant: “Ik mag dan wel een nier verliezen, maar zij zal leven. Het is een eerlijke uitwisseling en de pijn is tijdelijk”. Ondanks het grote risico voor haar gezondheid besloot Jodi dat het de moeite waard was. En op 13 maart werd de operatie succesvol uitgevoerd! De twee vrouwen zijn zoals verwacht dolgelukkig en Jenny wacht een nieuw leven zonder dialyse.

Dit geschiedenis is het bewijs van een vriendschap die verder gaat dan de werkrelatie en dat mensen met een goed hart in de buurt zijn. Was iedereen maar zoals deze vrouw!

Zij merkte dit kind van 5 op alleen op de straat en liet hem haar voertuig instappen. Maar de bewakingscamera filmt alles wat ze dan doet.

De vrouw is aan het douchen als plotseling iets over haar voet strijkt. Als ze het met de WC-borstel te lijf wil gaan ziet wat het werkelijk is – en heeft het niet meer van het lachen.