in

Na 22 jaar apart, worden de beste vriendinnen herenigd – maar niemand was voorbereid op hun reactie

Olifant Shirley was door een hel gegaan, alleen om mensen te entertainen. De olifant werd gemarteld bij het circus waar ze werkte. Maar na vele jaren in gevangenschap, werd ze eindelijk vrij gelaten in een reservaat voor wilde dieren in Tennessee.

Voor het eerst in 20 jaar, was Shirley in staat om een andere olifant te ontmoeten, Tara. De media verzamelde zich, het publiek hield de adem in, en het speciale moment maakte iedereen emotioneel – het was zo duidelijk hoe veel het voor Shirley betekende.

Maar Shirley haar leven in het reservaat stond op het punt nog fantastischer te worden… want Shirley zou snel een andere olifant ontmoeten, eentje die een heel speciale plek in haar hart had.

Lees ook  Blackie wordt ziek en wordt in een vuilniszak gedumpt – maar dan komen de dierenliefhebbers in actie

Ongeveer 25 jaar hiervoor, had Shirley in het circus een olifant ontmoet die Jenny heette. De twee olifanten werden al snel beste vriendinnen en waren een tijd lang onafscheidelijk. Maar uiteindelijk werden hun wegen gescheiden.

Maar ondanks al die tijd, waren Shirley en Jenny elkaar nooit vergeten…

En na 22 jaar, kwamen de beste vriendinnen weer samen in een reservaat in Tennessee.

Dit gebeurd al in 2000 en de filmbeelden werden onderdeel van een documentaire. De twee olifanten omhelsden elkaar direct. Ze wilden zo graag dichtbij elkaar zijn dat ze de stalen buizen zelf ombogen. En toen ze samen vrij gelaten werden, bleven ze heel dichtbij elkaar. Ondanks dat ze nu een groot gebied hadden om in te leven.

Lees ook  Verweesde gorillababy knuffelt zich tegen verzorger aan nadat hij moeder verloor aan illegale dierenhandel

Na ongeveer 3,5 minuut in het filmpje hieronder, zie je wanneer Shirley en Jenny elkaar weer zien na al die jaren apart. De video heeft miljoenen mensen tranen in hun ogen gegeven, en het is een perfect voorbeeld van de liefde en zorg die dieren voor elkaar hebben.

Zes jaar later overleed Jenny aan een ziekte, maar ik ben zo blij dat ze de laatste jaren met haar beste vriendin kon doorbrengen.

Olifanten horen niet in een circus! Deel deze video om iedereen te laten zien, hoe belangrijk het is dat ze samen in een veilige omgeving leven!

Man reist de wereld rond en leert vreemden 1 dans – kijk nu als ze zich omdraaien

Wegwerker belt noodnummer nadat tiener uit de auto springt en om hulp smeekt