in

Mysterieuze hond komt elke dag naar haar huis en valt in slaap – dan ontdekt ze een briefje aan zijn halsband

Dag in dag uit kwam een golden retriever naar het huis van een vrouw. Hij begroette haar beleefd, liep vervolgens stilletjes naar de gang, waar hij het zich gemakkelijk maakte en in slaap viel. Een paar uur later liep hij stilletjes weer naar huis.

Waar kwam deze golden retriever vandaan? De vrouw kreeg eindelijk antwoord toen ze op een dag een briefje aan zijn halsband vond.

Het verhaal gaat het hele internet over. Ik weet niet of het waar is, maar het is te goed om niet te delen.

“Een oudere, moe uitziende hond liep mijn tuin in, ik kon zien dat hij een huisje had en goed verzorgd werd, gezien zijn halsband en goed gevoede buikje.”

“Hij kwam rustig mijn kant op. Ik aaide over zijn bolletje; hij liep met me mee mijn huis in, liep naar de hal, rolde zich op in het hoekje en viel in slaap.”

Lees ook  Populaire Belgische vlogger (22) dood gevonden in Nederland: ‘Hij had het zwaar door de coronacrisis’

“Een uur later liep hij naar de deur en ik liet hem eruit.

De volgende dag kwam hij terug, begroette me in de tuin en vertrok naar ´zijn´ plekje in de hal en sliep ongeveer een uur. Dit ging meerdere weken door.

Ik werd nieuwsgierig en maakte een briefje vast aan zijn halsband: ´Ik wil graag weten wie de eigenaar is van deze fantastische lieve hond en vragen of je weet dat je hond bijna dagelijks naar mijn huis komt voor een dutje?´

De volgende dag kwam hij weer voor zijn dutje, met een ander briefje aan zijn halsband: ´Hij woont in een huis met zes kinderen, waarvan kinderen twee jonger dan drie jaar. Hij probeert wat slaap in te halen. Mag ik morgen met hem meekomen?”

Lees ook  Tiener leent vaseline voor in de slaapkamer. Mama hapt naar adem als kleine broertje ‘s ochtends dít bekent.

Het briefje bracht een grote glimlach op m´n gezicht. Uiteraard zou ze doorgaan met de golden retriever met open armen verwelkomen. Ze waren al vriendjes geworden en ze wist maar al te goed hoe het kon zijn om met een grote familie te wonen.

Wat hebben we gedaan om onze geliefde honden te verdienen? Ze hebben de grootste harten, zijn werkelijk loyaal en altijd in een goed humeur. Ik denk dat dit verhaal ook hun trouwheid onderstreept. Deel dit met al je vrienden op Facebook die ook van dieren houden! Het is een zoete herinnering waarom honden de beste vrienden van mensen zijn!

Wenkbrauwen tatoeëren gaat VRESELIJK MIS – kan dit ooit nog goedkomen?

Arts onderzoekt baby en ziet dat er iets in haar buik groeit, schrikt als hij de tweeling ook bekijkt