in ,

M*sturberende vrouw in IKEA breekt het internet

Voor veel mensen is een bed de ideale plek om met zichzelf te kunnen spelen. Waar dat bed staat, maakt schijnbaar niet zoveel uit.

Althans, niet als het aan een Chinese vrouw ligt. Zij besloot een mastυrbatiesessie te houden in een IKEA en gaat nu viral.

Op de beelden is te zien hoe een vrouw zichzelf betast in een IKEA-winkel terwijl klanten op de achtergrond hun nodige boodschappen doen. Ze vιngert zichzelf eerst halfnααkt op een bank en gaat vervolgens door naar een bed.

Lees ook  Twee beste vriendinnen laten zich tot identieke Barbies verbouwen

IKEA heeft het filmpje inmiddels ook gezien en is op z’n zachtst gezegd niet blij. In een statement laat de meubelzaak weten dergelijk gedrag niet te accepteren en de politie te hebben ingeschakeld.

Ook schrijft het Zweedse bedrijf dat het ‘zich inzet voor het bieden van inspiratie aan het publiek’ en ‘te streven naar een veilige, comfortabele en gezonde winkelervaring voor klanten’.

Lees ook  4.400 euro als jij samen met 9 vrienden deze 50 kg cheeseburger op kan

Wie de vrouw in kwestie is, weet niemand. Er wordt gesuggereerd dat de beelden vóór de coronacrisis zijn opgenomen, aangezien mensen op de achtergrond geen mondkapjes dragen.

Man schrikt van spin in auto en maakt ongeluk – Flinke ravage

Europese Ruimtevaartorganisatie wil je betalen om vijf dagen lang in bad te liggen