in

Monteur filmt elke dag een vrouw die langs zijn garage loop, een paar minuten later verandert hij haar leven

Heb je je wel eens moe, eenzaam en verlaten gevoeld? Iedereen heeft mindere periodes in zijn leven. Maar voor sommigen wordt het leven soms zo moeilijk dat ze geen reden meer zien om door te gaan.

Monteur Richard Newberry uit Florida, VS, heeft zijn eigen garage. Maar dat is niet altijd zo geweest. Richard was een probleemgeval toen hij jonger was. Hij was dakloos en in de gevangenis.

Het leven dat hij had is niet iets om trots op te staan, maar het is wel een goede herinnering over hoe hij zichzelf er weer bovenop heeft gekregen.

Elke dag op werk, zag hij een vrouw voorbij lopen die er altijd vermoeid uitzag. Maar op een dag had ze een andere uitdrukking – er rolden tranen langs haar wangen.

Lees ook  5-Jarig Meisje Redt Haar Vaders Leven

Richard stapte uit de garage en vroeg haar of ze in orde was. Overmand door emotie legde de vrouw, Ernestina Nuñe, haar situatie uit.

Ze werkte als schoonmaakster, vlakbij de garage van Richard. Maar omdat ze geen auto had moest ze elke dag naar werk lopen.

Haar zoon was militair in het leger, en had posttraumatische stressstoornis gekregen (PTTS) toen hij terugkwam van missie.

Hij leed er jarenlang onder en kon maar niet terug aan het werk. Ondertussen bleef Ernestia hopen dat hij zou verbeteren. Maar helaas nam hij zijn eigen leven, een jaar ervoor, schrijft Inside Edition.

Ernestia’s zoon had het opgegeven en zichzelf door het hoofd geschoten. Haar leed was onbeschrijfelijk, maar ze had twee jongere kinderen waar ze voor moest zorgen, dus ze ploegde door.

Lees ook  Ze gaf haar kind borstvoeding in het park: De reactie van twee voorbijgangers zal je doen koken van woede!

Ernestia vertelde Richard over hoe eenzaam ze zich voelde, en dat ze soms zelf dacht over dat ze uit het leven wilde stappen.

Richard, diep geraakt, wist dat hij iets moest doen om te helpen. Hij raakte bevriend met Ernestia, en vroeg haar af en toe eens langs te komen om met hem te praten, als ze dat wilde.

En hij ging nog verder. Richard bood Ernestia een auto aan, zodat ze niet langer elke dag naar werk hoefde te lopen.

Kijk de geweldige video hieronder:

Wat een geweldig gebaar van Richard. Kleine gebaren kunnen ver gaan – zelfs als je maar aan iemand laat zien dat hij of zij niet alleen is. Deel als je het daarmee eens bent!

Levensecht en ongelooflijk mooi: Bekijk Disneys eerste trailer van ‘The lion king’

Leraar dwingt 13-jarige met k*nker om alleen in de klas te zitten omdat hij denkt dat het besmettelijk is.