in

Monsterkoppel randt jarenlang geadopteerde dochter aan en verdienden grof geld met verwekte kind.

In het Amerikaanse San Antonio verkr*chtte een gewetenloos koppel jarenlang hun geadopteerde dochter. Het slachtoffer, de 28-jarige Abigail Alvarado, beviel in deze periode van 3 kinderen. De vrouw werd gedwongen om de kinderen telkens aan het duivelskoppel af te staan. Om het nog erger te maken, beweerden de adoptieouders dat de kinderen magische krachten hadden. De plaatselijke bevolking geloofde dat het meisje een wonderkind was dat in staat was om kanker te genezen. Zo verdienden het koppel ook nog eens grof geld met het kind.

Nu werd Laura Castillo, de adoptiemoeder, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 33 jaar. Echtgenoot Eusebio zal op een later ogenblik nog voor de rechter moeten verschijnen.

Het was pas na 15 jaar gruwel dat Abigail in 2014 de moed vond om de zaak bij de politie aan te geven. Het m*sbruik was begonnen toen het meisje amper negen jaar oud was.

Abigail is eigenlijk het nichtje van het koppel. Tijdens haar kinderjaren werd ze weggehaald bij haar moeder, die alcoholverslaafd was, en aan het koppel toegewezen. Die zouden haar later ook officieel adopteren.

Lees ook  Met een simpel stukje tape toont deze man hoe je aangedampte ramen vrijwel ogenblikkelijk ontwasemt.

Aan Express News verklaarde Abigail dat Eusebio vrijwel meteen bij haar in bed kroop: “Ik zei het tegen Laura, maar ze legde het naast zich neer. Ze geloofde me gewoon niet.”

Eusebio begon het meisje te verkr*chten toen ze 13 jaar oud was. Laura hielp hem daarbij zelfs. Ze werd geslagen en uitgescholden. Het koppel had het duivels plan opgevat om Abigail te gebruiken als “draagmoeder.”

De eerste keer dat Abigail zwanger was van Eusebio probeerde ze haar buik zoveel mogelijk te verbergen. Tegenover andere leerlingen loog ze dat de vader een jongen van een andere school was.

Ondertussen hadden de buren niets in de gaten. Zij waren ervan overtuigd dat Laura en Eusebio de ouders waren.

Nadat Abigail op 17-jarige leeftijd van haar eerste kind beviel, zou ze later nog een tweede dochter en zoontje krijgen. Abigail durfde haar verhaal nooit naar buiten brengen uit angst voor represailles tegenover de kinderen.

In 2009 verhuisde het gezin naar San Antonio, waar ze in hun tuin een kapel oprichtten. Het was een kapel om de Katholiek Apostolische Kerk te eren. Omdat de plaatselijke bevolking geloofde dat de dochter van Abigail kanker kon genezen, stroomden er de volgende jaren heel wat donaties binnen.

Lees ook  Stoot jij je tenen vaak? Probeer deze kleine helmen eens uit!

Abigail dankt haar redding aan een man genaamd Rudy Alvarado. Alleen aan hem durfde ze de waarheid vertellen. Hij gaf haar uiteindelijk ook de kracht om naar de politie te stappen.

Toen de gezondheid van Laura in 2014 erg slecht werd, wist Abigail dat ze moest ontsnappen. Eusebio had haar immers gezegd dat als hij en zij alleen zouden overblijven, dat ze dan nog meer kinderen zouden maken.

Nadat Abigail haar verhaal bij de politie deed, sloeg het koppel op de vlucht. Laura werd gevat via een GoFundMe actie om geld in te zamelen om haar slechte gezondheidstoestand te behandelen. Ook Eusebio zou uiteindelijk gearresteerd worden.

Abigail stapte ondertussen in het huwelijksbootje met de man die haar redde: Rudy. Ze is een erg goede moeder voor haar drie kinderen en zocht ook weer contact met haar biologische moeder.

DEEL DIT VERHAAL MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ VINDT DAT DE DADERS DE ZWAARSTE STRAFFEN VERDIENEN.

Baby’s overleden na onderzoek UMC Amsterdam

Vader laat haar baby in de steek als ze haar gezicht ziet – 22 jaar later laat ze de wereld zien dat schoonheid altijd van binnenuit komt