in

Monster schopt hond met veel kracht op het hoofd – dan volgt een man hem, en doet het juiste

Hoe onvoorstelbaar het ook is, bestaan er verschrikkelijke mensen in deze wereld. Mensen die dieren zonder reden pijn doen, bijvoorbeeld. En we moeten onze best doen om alle dieren weg te houden bij deze zieke mensen.

Deze man is een perfect voorbeeld van het type kwaadaardig individu waar ik het over heb. Hij werd gezien in Liverpool in het Verenigd Koninkrijk, terwijl hij zijn hond tegen het hoofd schopt. De video die werd genomen van die verschrikkelijke daad, verspreidt nu snel online.

Wees gewaarschuwd dat de beelden hieronder als schokkend ervaren kunnen worden.

Het incident gebeurde in augustus 2017 op een grote winkelstraat in het centrum van Liverpool in het Verenigd Koninkrijk.

En man van middelbare leeftijd trekt gewelddadig aan de lijn van zijn Jack Russel Terriër.

Als de bange hond niet zo snel loopt als dat het baasje graag zo willen, wordt de man boos en schopt hem met volle kracht op zijn kop.

De man wordt al snel omsingeld door een groep verbaasde en boze mensen die het zagen gebeuren. Het spreekt voor zich dat ze de politie belden.

“We zullen zulk geweld tegen dieren nooit tolereren,” vertelde de ´Royal Society for the Prevention of the Cruelty to Animals (RSPCA, de dierenbescherming)´ tegen de Liverpool Echo.

Lees ook  Artsen verwijderen 20 kronkelende wormen uit oog van patiënt

“We zijn blij dat mensen bereid zijn om hun stem te laten horen voor de dieren, hoewel we aanraden dat mensen de politie of de dierenbescherming bellen als ze getuige zijn van dierenmishandeling. Zodat speciaal opgeleide agenten de situatie tot bedaren kunnen brengen”

Terwijl ze op de autoriteiten wachtten, begon de man snel weg te lopen. Winkeleigenaar Michael Lamb, die het incident gezien had, besloot de man te volgen.

Hij voelde simpelweg dat hij de hond niet langer aan de ´zorg´ van de man over kon laten. Hij kwam uiteindelijk uit bij het appartement van de man.

“Ik sloot de winkel en liep er naar toe. Ik klopte twee of drie keer en hoorde de hond blaffen,” vertelde hij de Liverpool Echo. “Mijn eerste ingeving was ´Ik haal die hond hier bij je weg´.”

Nadat hij de man confronteerde lukte het Michael om de hond te redden en hem bij een dierenarts te brengen.

Gelukkig had het huisdier geen ernstig letsel opgelopen.

Eindelijk was de hond in goede handen bij dierenliefhebber Michael, die erg met de hond had meegeleefd.

En als een bedankje voor de held, verzekerde de hond zich ervan om Michael veel kusjes te geven!

Lees ook  Heftig: dit beeld laat zien wat alcohol doet met je tanden

Dankzij de getuigen is de man in de video bekend bij de politie die vast en zeker een onderzoek instelt.

Het werd later duidelijk dat de man niet de echte eigenaar van de hand was, en slechts tijdelijk op de hond paste.

De hond is nu in veilige handen en wordt door de autoriteiten verzorgd. Er wordt nog gezocht naar een permanent nieuw huisje – maar wat zeker is, is dat hij niet meer in de buurt zal komen bij de man die hem schopte.

“De RSPCA (dierenbescherming) werkt samen met de politie en alle betrokkenen om het beste resultaat voor de hond te bereiken,” vertelde de organisatie aan de Liverpool Echo. “Onze top prioriteit is het welzijn van de hond we ze zijn blij om te horen dat hij veilig is.”

Bekijk de gebeurtenis in de clip hieronder. WAARSCHUWING! Schokkende beelden.

Godzijdank werd deze hond gered en is hij in veilige handen!

Deel dit alsjeblieft als eerbetoon de aan deze ongelofelijke held en om dierenmishandeling meer onder de aandacht te brengen. Zodat het voor eens en altijd op houdt!

Teckel wordt zwanger en verlaten aangetroffen, dan kijkt de dierenarts goed en realiseert zich het ondenkbare

Bart C zwaargewond opgenomen in ziekenhuis na zelfmoordpoging !