in ,

Monique Westenberg steekt Instagram in de fik met waanzinnig lichaam

Na de fratsen van haar ex André Hazes houdt Monique Westenberg zich eerder afzijdig. Ze heeft zo haar eigen manier om de breuk te verwerken. Onlangs gaf ze nog aan dat ze er gewoon het beste van probeert te maken.

Ze vertelde in een interview wel dat het allemaal best pijnlijk is. Al bij al gaat het goed met haar. Ze heeft zich de laatste tijd volledig op sporten gestort. Op haar laatste kiekjes is te zien dat ze best fanatiek is.

Lees ook  Met deze kebab-grill creëer je thuis jouw eigen shoarmazaak

Afgetraind lichaam
Haar trouwe fans kunnen maar niet genoeg krijgen van haar afgetrainde lichaam. Iemand reageerde:

“Wat zie je er waanzinnig uit.” Een andere volger schrijft: “Wat ben je lekker fanatiek bezig de laatste tijd! Een lust voor het oog.”

André lost radiostilte in
André Hazes houdt zich de voorbije dagen verdacht gedeisd op de sociale media. Zijn laatste bericht dateert alweer van tien dagen terug.

Lees ook  Dame laat handig trucje zien hoe je nooit meer hoeft te kokhalzen als die diep gaat!

De zanger lijkt dus toch wel in te zitten met alle kritiek op zijn gedrag van de laatste tijd. Doorgaans is hij iedere dag wel actief op de sociale media.

André heeft zich in de negatieve aandacht gewerkt door zijn uitlatingen. Mensen vinden dat hij en zijn familie te veel in de schijnwerpers willen staan. Vandaar dat hij nu wellicht even een radiostilte heeft ingelast.

Eindelijk is het zo ver: Monique Westenberg helemaal uit de kleren!

Temptation Niels en Rosanna uit elkaar na mishandeling