in

Monique Westenberg bijt van zich af na kritiek

Monique Westenberg laat niet met zich sollen. Als op Instagram iemand kritiek levert op de vriendin van André Hazes, zegt zij de volger waar het op staat…

De influencer, want dat is ze inmiddels met haar 642.000 volgers, maakt reclame voor een afvaldieet op het sociale medium. Een dieet waarvan ze zegt dat het voor haar daadwerkelijk heeft gewerkt. “De gewenste kilo’s gingen er snel af, maar het is een lifestyle geworden”, schrijft ze. “Het lukt me nu om op mijn gewenste gewicht te blijven én… ik voel me energiek en fit. Vooral in deze onrustige tijd waarin iedereen gezond probeert te blijven merk ik hoe fijn dit voelt.”

Man stalkt ex-vriendin met 200 telefoontjes en sms’jes per dag en wint haar terug... maar niet voor lang

Maar niet iedereen is gediend van deze reclame op de Instagram-tijdlijn. “Jammer dat je overal zo’n reclame voor maakt, Mo”, zeggen volgers Peter en Vera. Monique zegt echter dat dit helemaal niet zo is. “Ik doe dat niet ‘overal’ voor. Alleen de producten waar ik zelf achter sta en nog leuker, andere mensen, door mijn grote bereik, kennis mee kan laten maken zodat zij er ook blij van kunnen worden. Het is ook een groot gedeelte gunnen en dat voelt voor mij goed.”

Vader van 6 overklast Simon Cowell en America’s Got Talent-juryleden met een Bee Gees klassieker

Monique en André in coronacrisis
Volkszanger André Hazes en zijn vriendin Monique laten geregeld zien hoe het hen vergaat in de coronacrisis. In foto’s en filmpjes laten ze zien dat ze hun humor nog lang niet zijn verloren.

Zo deelde André op Koningsdag nog een filmpje, waarin hij zijn vriendin Monique Westenberg in de maling nam. In het filmpje, dat hieronder is te zien, zegt hij: “Schat, gefeliciteerd hè, met Dré.” Waarop Monique verbaasd vraagt: “Waarom?” Het verlossende antwoord en de hele grap van André zie je hieronder.

8 miljoen illegale sigaretten gevonden, Tilburger opgepakt

Fabiola zonder make up laat haar meloenen zien in nieuwe video