in

Monique en André vieren samen met kleine André Sinterklaas

Monique Westenberg en André Hazes mogen dan niet langer een setje vormen, voor hun zoontje André Hazes junior komt het stel vanavond weer samen. Ze vieren namelijk samen Sinterklaas en daar deelt de zanger beelden van op Instagram. Daarop is te zien dat Dreetje overladen wordt met cadeaus.

Het huis van André en Monique loopt vanavond vol met Zwarte Pieten en ook Sinterklaas komt voorbij. Even geen relatieperikelen voor de twee, maar gewoon een onvervalst heerlijk avondje. Hun zoontje geniet zichtbaar op de beelden die zijn vader deelt op Instagram. Alleen de polonaise wil nog niet lukken.

  Artsen zijn verbaasd! Dit recept versterkt en herstelt botten, knieën en gewrichten

Monique en André hebben recent een punt achter hun relatie gezet, maar proberen hun zoon zoveel mogelijk gezamenlijke aandacht te geven. Afgelopen zaterdag zong de volkszanger nog bij zijn ex een aantal Sinterklaasliedjes.

Met kerst lijken de twee toch weer even op te splitsen. Eerder deze week gaf André aan samen met zijn nieuwe liefde Bridget Maasland de feestdagen door te gaan brengen bij moeder Rachel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@mickyfisser is z’n vriend jongen!🥁🤘🏼

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Alleen ons kind snapt weer niet hoe een polonaise werkt😂

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Toch méér aan de hand met JAN SMIT?

Dierenbeul stopt stok van 20 centimeter met doornen in achterwerk van kat in Maarssen