in

Moeder vraagt de vader van de baby medicijnen te kopen, dan spiekt hij in haar koelkast en ziet dat deze leeg is

Als ouders gaan scheiden dan kunnen kinderen daaronder lijden. Vaak is het beter de kinderen samen op te voeden en voor elkaar te zorgen, zelfs als ze niet samen zijn. Dit is heus mogelijk. Kijk bijvoorbeeld naar deze jonge moeder die de loftrompet opsteekt over de vader van haar baby!

Een andere vader verteldt zijn vrienden op Facebook dat het volgens hem absoluut het beste is om goed met elkaar om te gaan als er een kind in het spel is. Brandon Carpenter heeft een babydochter en haar moeder vroeg hem om medicijnen voor haar te kopen.

Dat deed hij, maar toen hij zag hoe leeg haar koelkast was, besloot hij nog een paar stappen verder te gaan. Hij geeft de details in een Facebookpost. Kijk naar zijn lieve woorden!

Lees ook  De moeder zit op de bank te zingen. Maar let op de man met de popcorn. Bij 3:05 viel mijn mond open.

Brandon Carpenter is vader van een klein meisje. Hij woont niet samen met de moeder maar ze proberen nog wel voor elkaar te zorgen.

In een Facebookpost beschreef hij hoe hij dit voor elkaar kreeg in tijden van nood.

De moeder van mijn kind zegt dat ze niet lekker is en Tylenol nodig heeft…

Dus dat breng ik naar het kind en zie dat haar koelkast bijna volkomen leeg is… Maar ze heeft wel een voorraadkast vol met het melkpoeder voor mijn dochter en haar snacks en water…

Ze werkt natuurlijk wel voltijds en heeft dan dus nog mijn dochter… Ze betaalt huur en al haar rekeningen en ze is een auto af aan het betalen… Dus vandaag ging ik winkelen om ervoor te zorgen dat ze genoeg eten heeft voor de komende weken.

Lees ook  Oude man zit verlicht op podium – kijk nu naar de jury als er 8 mannen achter hem komen staan

Alleen omdat we niet samen zijn betekent dat nog niet dat ik niet voor haar kan zorgen als ze het nodig heeft… Als het goed gaat met de moeder van mijn kind, dan weet ik dat ze zo goed als ze kan voor onze dochter zorgt en dat maakt mij gelukkig…

Sommigen van jullie denken dat ik alleen om mijn kind geef, , f**k de moeder, maar dat is kinderachtig… Het is tijd volwassen te worden en verantwoordelijkheid te nemen in alle zaken van het leven…!

DEEL dit alsjeblieft als je denkt dat het lieve gebaar van deze vader het soort gedrag is dat alle ouders zouden moeten laten zien omwille van hun kinderen!

“Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!

De 52-jarige danst op het feest en wordt onwel. Als de dokters haar broek zien weten ze wat haar bijna gedood heeft.