in

Moeder vertelt jongetje dat hij grote broer wordt, bekijk zijn briljante reactie

Erachter komen dat je een nieuwe baby mag verwelkomen in je familie is niet alleen fantastisch nieuws voor vaders en moeders. Kinderen vinden het ook te gek dat ze een nieuw broertje of zusje krijgen.

Vraag maar aan de vijf jaar oude Ethan. Toen hij de verrassing van zijn leven kreeg, deed zijn reactie vele harten smelten.

In de video, die meer dan 7 miljoen keer bekeken is op YouTube, leren we de vijfjarige Ethan kennen.

Zijn moeder, Sarah, had op het juiste moment gewacht om hem te vertellen dat hij grote broer gaat worden – maar ze kan gewoon niet meer langer wachten.

Lees ook  Al deze vrouwen scheren zich niet meer en dat ziet er zo uit !

Nadat ze de auto geparkeerd heeft, geeft Sarah haar zoon twee foto´s van de echo…

Het is niet alleen Ethan zijn charmante Britse accent wat de video zo schattig maakt – zijn reactie is gewoon weg fantastisch.

Eerst denkt Ethan dat de foto´s van hem zijn. En zijn moeder zegt dat ze eigenlijk van zijn nieuwe broertje of zusje zijn.

Ethan veert helemaal op en glimlacht van oor tot oor. Telkens weer vraagt hij aan zijn moeder of ze serieus is. En na ongeveer 50 seconden barst hij lachend uit, “Ik word een nieuwe grote broer!”

En de hartverwarmende quotes blijven maar komen.

Lees ook  Het lijkt op een normale trouwjurk – maar kijk eens als ze zich omdraait

Nadat hij meerdere malen heeft gevraagd, “Ik hoop dat je geen grap maakt,” heeft hij nog een boodschap voor de baby: “Hij mag niet in mijn bed slapen!” en dan veert hij weer op en zegt, “Ik ga het aan mijn leraar vertellen!”

Het is zo lief dat de kleine jongen zo veel respect en aandacht geeft nadat ze hem het grote nieuws verteld heeft.

De video is hartverwarmend schattig. Bekijk het hier:

Ethan zal zeker weten een goede grote broer worden. Vergeet niet de geweldige video te delen met je dierbaren om hen ook de laten glimlachen!

Oudere man valt 10-jarige meisje lastig, dan onderneemt een heldhaftige hond gelijk actie

10 Fantastische schoonmaaktrucs voor je auto!