in

Moeder vernederd als ze haar zoon zonder broek uit school ziet komen, dat hoort ze het excuus van de school

Zoals elke dag ging een moeder uit de state Washington haar zoon van de schoolbus afhalen. Nu was het echter anders, ze zag tot haar afschuw dat haar huilende jongen geen broek aanhad. Ze moest meteen horen wat er gebeurd was en toen zag ze wat er tussen zijn benen hing…

 Ze hadden haar zoon een luierbroek aangedaan. De moeder eiste een verklaring van zijn school, Mint Valley Elementary in Longview. De jongen was te erg van streek om duidelijk haar vragen te beantwoorden.

De schoolleiding draaide er om heen en weigerde echt te zeggen wat er gebeurd was en waarom de jongen een luier aanheeft.

De Mint Valley Elementary school is onder vuur komen te liggen vanwege haar middeleeuwse traffen, zoals het huisvesten van kinderen met speciale behoeften in dozen.

Lees ook  9-jarig jongetje geeft politieagent een geheim briefje. Als de agent het leest, veert hij meteen recht uit z’n stoel.

Omdat de jongen allang de luierleeftijd voorbij was, was de moeder zeer geschokt. Wie deed zoiets en waarom?

Eindelijk kwam de moeder er achter. De jongen had per ongeluk in zijn broek geplast. Maar in plaats van de jongen schoon ondergoed aan te bieden, trokken ze zijn broek uit en dwongen hem een afzakkende luier te dragen.

Toen werd hij uit het kantoor gestuurd voor een kruisgang langs zijn joelende klasgenoten en op de bus naar huis.

Wat het erger maakt is dat deze jongen al benadeeld is. Hij heeft een leerprobleem en is een pleegkind, dus pesters hadden al heel wat munitie – nu heeft de schoolleiding er nog meer bijgegeven.

Lees ook  Ze heeft hoofdpijn. Twee dagen later is ze dood. Dokters waarschuwen voor de volgende symptomen.

Eerst wilde de school geen commentaar geven, maar uiteindelijk gaf woordvoerder Sandy Catt van de Longview Public Schools toe de school niet het correcte protocol had opgevolgd voor dit soort incidenten.

Het is onduidelijk wie nou precies de beslissing tot deze behandeling heeft genomen. Het is wreed en gaat volkomen tegen het gezonde verstand in.

Vanwege de woede van de moeder en de gemeenschap zei Catt dat er een onderzoek is ingesteld.

Denk jij dat iemand ontslagen zou moeten worden vanwege het naar huis sturen van deze jongen in een luier?

DEEL JE GEDACHTEN in de commentaarsectie beneden!

Als je last hebt van kniepijn of iemand kent die dat heeft, dan zou je deze techniek eens moeten proberen

De man rijdt op zijn fiets, als hij plotseling merkt dat hij achtervolgd wordt. Je gelooft nooit door wat…