in

Moeder verliest 70 kilo nadat ze vier voedingsmiddelen vermijdt

Afvallen is moeilijk, vooral als je moeder bent. Er wordt zoveel energie in onze kinderen gestopt dat er soms vergeten wordt om voor onszelf te zorgen.

De 37-jarige Casey Gemmel had een levensveranderend moment nadat ze een verjaardagsfeestje voor haar zoontje had georganiseerd.

Het thema was superhelden en voor de gelegenheid had Casey een batgirl-kostuum aangedaan. Ze had er niet al te veel bij nagedacht, behalve dat het een beetje krap zat.

Maar toen verschenen de foto’s van de verjaardag op sociale media. „Ik dacht: dat ben ik niet, wat een verschrikkelijke invalshoek,” vertelde Casey aan Today.

„Maar toen werd een andere foto geplaatst – vanuit een nog slechtere hoek,” vertelde ze. „Ik bleef wachten op een goede hoek en het kwam nooit.”

In plaats van medelijden met zichzelf te krijgen, besloot Casey om niet bij de pakken neer te zitten. Ze veranderde haar levensstijl en vast vastberaden om haar conditie op pijl te krijgen.

  Fotograaf vindt afgewezen baby in een hut – 3 jaar later zijn dokters geschokt door haar transformatie

In 2015 deelde Casey haar verhaal in de Facebookgroep Beautiful U. In de post vertelt ze over hoe ze haar gewicht van 160 kilo had geaccepteerd.„Ik had gewoon geaccepteerd dat ik zo was”, schreef ze in een kwetsbare en openhartige post. „Ik ben; zoals ik werd genoemd ‘larger then life’.”

Maar nadat ze die foto’s zag, nam Casey een beslissing. Ze vertelde hoe ze wilde veranderen „mijn leven, mijn uiterlijk, mijn kijk op het leven – ik wilde graag leven!!!!”.

Ze begon elke dag oefeningen te doen.

„Ik heb een app met de naam 5K Runner gedownload,” vertelde ze aan Today. „Het claimde specifiek dat het iemand in een achttal weken van een bankaardappel in een 5K-hardloper zou veranderen. Ik dacht dat ik het ongelijk van de app zou bewijzen.”

  Bridget: 'André en ik kunnen niet genieten door mediastorm'

Daarna vermeed ze vier voedingsmiddelen. Casey liet weten dat het niet om snelle oplossingen draait en dat afvallen op de „juiste manier” tijd vergt. Casey at en dronk geen brood, kaas, pasta en frisdrank meer. Ze was toentertijd 33 jaar oud en gaf toe dat haar eetpatroon moeilijk te veranderen was.

Haar transformatie is ongelooflijk! In vier jaar tijd verloor deze vastberaden moeder en vrouw 70 kilo!

Uiteindelijk vertelde Casey dat het allemaal om „balans” draait voor een drukke vrouw en moeder. Ze hoopt dat haar verhaal anderen zoals haarzelf zal inspireren en motiveren!

Nederlandse gered uit Spaans ‘horrorhuis’

Bizarre DM gesprekken tussen Mezdi en Yolanthe gelekt