in

Moeder verkoopt wiegje van doodgeboren zoontje in een ´garageverkoop´- 1 week later komt de koper terug met een verrassing

Valerie Watts maakte mee, wat geen enkele (bijna)ouder mee zou moeten maken. Ze was 9 maanden zwanger en had nog maar een paar dagen te gaan tot de uitgerekende datum, toen ze het tragische nieuws kreeg dat het kindje wat ze bij zich droeg niet meer leefde.

Het verdriet van de jonge moeder moet ondenkbaar groot geweest zijn. En wat misschien nog wel hartverscheurender was, was het idee van de babykamer, gevuld met een wiegje, speelgoed, baby kleertjes – maar geen baby.

Het duurde eventjes maar Valerie besloot uiteindelijk het wiegje te verkopen in een ´garage sale´- maar ze was niet voorbereid op wat er zou gebeuren nadat het wiegje verkocht was.

Nu gaat die mooie hartverwarmende verhaal het hele internet over.

“Ik wist het al de hele week, hij bewoog niet zo veel meer, ik was erg nerveus.”

Dat zijn de woorden van Valerie Watts uit Cokata, Minnesota, als ze Fox9 vertelt over de week voordat haar zoontje Noah dood ter wereld kwam.

Na de traumatische ervaring van haar zoontje niet meer levend ter wereld brengen, kon Valerie zich er niet te zetten om Noah zijn spulletjes te verkopen of zelfs de kinderkamer die ze voor hem had klaar gemaakt aan te raken.

Ze was zo bedroefd dat ze de kamer een jaar lang onaangeroerd liet.

Lees ook  Maak je toilet kraaknet met deze goedkope en makkelijke truc – het heeft onmiddellijk effect

In mei 2014 vond ze de kracht om Noah zijn spulletjes en de baby meubels te verkopen tijdens een garageverkoop. Het was een moeilijk besluit en ze dwong zichzelf om wat items in de verkoop te doen – in het bijzonder het wiegje waar ze het meest aan gehecht was. Ergens in haar achterhoofd dacht ze dat het überhaupt het laatste ding was, wat iemand zou willen kopen.

Tot haar grote verrassing toonde een oudere man, Gerald, interesse in het meubelstuk. Gerald knapt in zijn vrije tijd oude meubels op, en dacht dat hij wel wat met het wiegje kon. Hij stond erop om het te kopen, ondanks dat hij wat twijfel bespeurde van Valerie haar kant.

“Ze was niet erg gebrand op het wiegje te verkopen, ik had het gevoel dat ze het misschien helemaal niet kwijt wilde, maar toch deed ze het,” zei hij tegen Fox9.

Gerald had geen idee wat de reden voor de garageverkoop was. Hij had gezien dat Valerie baby kleertjes verkocht en had aangenomen dat haar kindje gewoon groter was geworden en dat ze alle spulletjes niet meer nodig had.

Hij wist niet dat zijn vrouw, die ook bij de garage sale was, met Valerie had staan kletsen. Ze had gevraagd hoe oud haar kindje was. En Valerie had uitgelegd dat de baby in juli was overleden en het had het hart van de oudere vrouw gebroken.

Lees ook  Na 19 dagen in coma, wordt een 22-jarige van beademing gehaald – dan gebeurt er iets onder haar deken

Gerald laadde het wiegje in de auto en hij en zijn vrouw gingen op weg naar huis. Onderweg vertelde zijn vrouw hem het tragische verhaal van Valerie. Toen realiseerden ze hoeveel het wiegje voor Valerie moet hebben betekend en waarom ze zo twijfelde om het te verkopen. Ze besloten dat ze het meubelstuk terug zouden brengen.

Maar Gerald begreep ook dat het heel pijnlijk kon zijn als het een wiegje bleef – dus besloot hij om het te transformeren in een prachtig bankje als herinnering aan Noah.

Een week later ging Gerald terug naar Valeria haar huis met het cadeau. Het ongebruikte wiegje was nu een heel mooi bankje wat een plekje kreeg in haar huis, als herinnering aan Noah.
Valerie was in tranen vanwege die prachtige gebaar van een vrijgevige vreemde.

“Het is fantastisch, en er zijn veel goede mensen, dit is het bewijs,” vertelt ze aan Fox9.

Gesproken over een prachtig en betekenisvol cadeau van Gerald! Dit prachtige bankje is zo´n mooi eerbetoon aan haar geliefde Noah.

Er zijn zoveel ouders die een soortgelijke ervaring hebben gehad als Valerie. Beschouw het delen van dit bericht alsjeblieft als een manier van deze ouders een hart onder de riem steken.

Medewerker redt het leven van een meisje – 1 maand later, is hij geschokt door de brief van zijn baas

Zwaarlijvige vrouw woog 295 kg, maar zie nu eens haar ongelofelijke transformatie