in

Moeder vergeet peuter op autodak en rijdt maar liefst 10 minuten rond

Afgelopen vrijdag werden er in het Australische Perth angstaanjagende beelden gefilmd. Een peuter zat op het dak van een rijdende auto.

Afgelopen vrijdag werden door een beveiligingscamera huiveringwekkende beelden gefilmd van een peuter die boven op een rijdende auto zat.

De moeder vertelde dat het jongetje verstandelijk beperkt is en dat ze geen idee had dat hij zich op het dak bevond.

De beelden laten zien hoe de peuter in zijn luier op het dak zit. De partner van de vrouw vertelde aan 9news dat de vrouw geen idee had dat het jongetje op de auto was geklommen.

Lees ook  De beeldschone 20-jarige gaat naar een feestje. Als haar vader haar terugziet, staat zijn hart van schrik bijna stil

Daarentegen bericht de nieuwssite dat andere mensen op sociale media meldden dat dit vaker is voorgekomen. „Omstanders hebben de moeder eerder gewaarschuwd, haar reactie was ‘hij vindt het leuk’.”, vertelde een persoon aldus 9news.

De politie doet een onderzoek nadat andere bestuurders de vrouw alerteerde, waarna ze het kindje in de auto plaatste. De vrouw zal zich op een later tijdstip moeten verklaren tegen de rechtbank.

Lees ook  Dierenbeul gooit twee katjes uit rijdende auto in Woudenberg.

Het is onvoorstelbaar dat iemand het niet door zou hebben dat een kind op het autodak zit. Hopelijk wordt het onderzoek snel afgerond en wordt achterhaald wat er precies is gebeurd.

Golden Retriever redt het leven van een verdwaalde Koala-baby door hem ‘s nachts warm te houden

Patricia Paay sliep bij haar schuldeiser