in

Moeder van slachtoffer van pesten: “Ik heb totaal geen spijt van wat ik de pestkoppen van mijn dochter aandeed.” (Foto’s)

Een boze moeder viel twee tieners aan die haar dochter pestten. Ze werd schuldig bevonden aan geweldpleging en verdedigde zich door te zeggen dat ze geen “crapuul” is.

Toen Joanne Higgs, 33, de 13-jarige Lilly Hulse en de 15-jarige Dominique Nash zag, achtervolgde, duwde en sloeg ze de tieners tot ze bont en blauw zagen.

De reden waarom Higgs de tieners aanviel was omdat ze erachter kwam dat Hulse en haar vrienden haar dochter Demi Knox pestten. Bovendien gooiden de pestkoppen eieren naar haar huis en ze waren regelrecht kwaadaardig voor Demi.

“Deze kinderen treiterden mij op straat en hielden zich in de buurt van mijn huis op. Ze schreeuwden lelijke dingen tegen mij en mijn dochter” vertelt Higgs aan het Manchester Evening News. “Ik heb het proberen op te lossen met de school en sommige van de ouders na het gevecht maar het had geen zin. Ik wilde gewoon dat ze zouden stoppen met mijn dochter te pesten. Ze heeft al genoeg geleden.”

Lees ook  Dit 20-jarig meisje sterft plotseling aan een hartstilstand. Maar tijdens de autopsie ontdekken ze iets waar voordien niemand van afwist.

“Ik belde de politie om dit allemaal te melden, zonde resultaat” voegde ze er nog aan toe.

Higgs viel de tieners aan nadat ze met Demi op de speelplaats gevochten hadden.  Higgs weet dat wat ze deed fout is, maar ze kon het gewoon niet zo laten en aanzien hoe deze pestkoppen haar dochter terroriseerden en ook de politie deed helemaal niets.

“Ik weet dat wat ik deed fout was, maar ik ben geen crapuul of een boef” zegt ze. “Ik handelde op basis van hoe ik me toen voelde. Ik denk niet dat ik het slachtoffer ben – het is mijn dochter die het slachtoffer van dit alles is. Ze had een nachtmerrie”

Lees ook  DEZE foto van een zesling werd werd een paar jaar geleden wereldberoemd, moet je de nieuwe familiefoto eens zien!

Het pesten was zo erg dat Demi van school moest veranderen.

Higgs werd veroordeeld tot 15 weken celstraf en moet de slachtoffers vergoeden.

“Ik wil dit allemaal achter me laten” zegt Higgs. “Het enige wat ik wil is vrede voor mijn dochter en mijn familie. Demi is nog nooit gelukkig geweest op school.”

Naar aanleiding van dit geweld ontkende een leerkracht van de Middleton Technology School, waar Demi gepest werd, dat ze dit pestgedrag genegeerd hadden:

“Ik hoop dat Mevrouw Higgs haar verantwoordelijkheid niet probeert af te schuiven door de school de schuld te geven” zegt Allison Crompton. “Ik verwerp de commentaren van Mevrouw Higgs. Als een volwassene maakte ze een weloverwogen keuze toen ze zo handelde. De school walgt ervan dat haar leerlingen op die manier werden aangepakt.”

DEEL dit verhaal met je vrienden en familie!

Papa steekt bandopnemer in de zak van 10-jarige zoon en stuurt hem naar school. Hij kan niet geloven wat hij opnam!

Mama zegt dat haar gezin van 6 in deze camper woont. Als ze de deur opent? INDRUKWEKKEND!