in

Moeder van 8 die jaarlijks €34.000 overheidssteun opstrijkt, reist naar Turkije voor borstvergroting van €3.000.

Een alleenstaande moeder van acht kinderen, die jaarlijks €34.000 overheidssteun krijgt, gaat 3.000 euro uitgeven aan een borstvergroting.

Marie Buchan, in Engeland beter bekend als “Octomum”, zorgde voor heel wat woedende reacties nadat ze bekendmaakte dat ze haar borsten van 34B naar 36DD zal laten vergroten.

De ex-lapdanser (36) vliegt op 6 januari drie nachten naar Istanboel om de operatie te ondergaan. Ze zal verblijven in een hotel betaald door het ziekenhuis alvorens terug te vliegen naar haar thuisstad Birmingham.

Marie spaarde het geld onder andere door bij te klussen als automecanicien. Maar omdat ze minder dan 16 uur per week werkt, komt ze nog altijd in aanmerking voor een uitkering.

Lees ook  19 mensen aan wie de natuur een ongelooflijke magnetische blik heeft gegeven

Marie verdedigde haar beslissing in de Mail on Sunday: “Ik weet dat de trollen nu hun gal zullen beginnen spuwen, maar ik doe dit voor mij en voor mij alleen zodat ik me meer zelfzeker zou voelen. Ik rook of drink niet. Ik ga niet stappen.

Ik heb 2,5 jaar gespaard met mijn baantjes om dit geld bij elkaar te krijgen. Niets wordt betaald met mijn voordelen. En door naar het buitenland te gaan, kon ik de kostprijs halveren.” Marie en haar kinderen wonen in een sociale huurwoning met vier slaapkamers.

Lees ook  ‘Zeemeerman’ baby geboren zonder nieren en darmen, sterft in armen van papa.

In januari dreigde ze nog gearresteerd te worden en kreeg een boete van 150 euro nadat een van haar kinderen gespijbeld had. Daarover zei ze toen: “Vandaag moest ik kiezen tussen boodschappen doen voor de week of in handboeien geslagen te worden.”

Enkele maanden geleden zorgde ze al eens voor opschudding toen ze bekende dat ze meer dan 100 euro per maand spendeert aan een paard omdat het goed is voor haar depressie.

Wat vind jij hiervan? laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met iedereen die je kent!

Gehandicapte man in rolstoel door 4 mannen m*shandeld in Amsterdams park.

Daarom zitten er meerdere rijen haakjes aan je beha!