in

Moeder uit Nederland betrapt vriend met hoofd tussen benen van 10-jarig dochtertje

Een nachtmerrie voor elke moeder: Je vriend betrappen met je bloedeigen dochtertje. Deze moeder uit Nederland stapte de slaapkamer binnen en vond haar vriend in bed met haar dochtertje.

Het meisje had geen kleren aan en het hoofd van haar partner zat tussen de benen van het meisje. Hij zegt dat ze het zelf wilde. Bekijk het bericht voor meer informatie. Deze dingen gebeuren overal ter wereld. Kun je je kind dan nooit alleen laten met je partner? En..kan een meisje van 10 jaar dit echt zelf willen?

Moeder uit Nederland
Hoe kwam een 46-jarige man ertoe zijn 10-jarige stiefdochter in hun woning in Nijkerk op 28 juli intiem te misbruiken? De rechtbank in Arnhem bleef hem er dinsdag naar vragen, maar het antwoord bleef uit.

De officier van justitie eiste een gevangenisstraf van een jaar waarvan vier maanden voorwaardelijk, plus therapie in de hoop dat de verminderd toerekeningsvatbaar verklaarde man het nooit weer doet.

Lees ook
Autokakker ging even helemaal los in parkeerkelder van appartementengebouw

Pyjama
De man had sinds drie jaar een relatie met de moeder van het meisje. Zij woonden bij hem in. Op de bewuste zondag wilden ze een dagje uit. Het meisje was nog in pyjama en ging naar boven om zich aan te kleden. De verdachte liep achter haar aan met de mededeling dat hij zich even op ging frissen.

De moeder kwam even later op de kamer van haar dochter en zag tot haar verbijstering dat zij bloot op bed lag en dat haar vriend met zijn hoofd tussen haar benen zat. Ze schreeuwde naar hem. Hij schrok op en riep dat het meisje het zelf wilde. De vrouw vertrok met haar dochter en deed aangifte. De man werd opgepakt en zit sindsdien vast.

Het meisje vertelde bij de politie dat ze van haar stiefvader op bed moest gaan liggen en dat hij haar broekje had uitgetrokken. De man erkende dat hij het initiatief had genomen, maar leek niet uit te kunnen leggen waarom. Het was nooit eerder gebeurd. Hij had zich niet tot haar aangetrokken gevoeld en was er niet opgewonden van geworden, zei hij.

Lees ook
Deze vrouw at 5 jaar lang slechts één snee brood per dag – maar kijk haar nu eens

De rechtbank bleef aandringen: hoe kan dit? De man zei dat het meisje veel aandacht bij hem had gezocht. Dat hij er ongemakkelijk van was geworden als ze tegen hem aan kwam liggen.

De man werd als kind van anderhalf jaar oud geadopteerd. Door hechtingsproblemen is zijn ontwikkeling verstoord verlopen, aldus een gedragskundige, en dat maakt dat het misbruik hem verminderd valt toe te rekenen.

De officier van justitie eiste verder een contact- en locatieverbod met het meisje en haar moeder en vindt dat een vordering van 5000 euro smartengeld moet worden toegewezen.

De man zei in zijn laatste woord dat hij heel veel spijt had. ,,Het is een vervelende situatie. Voor alle betrokkenen.”

De uitspraak volgt over twee weken.

Birgitte sterft nadat ze gebeten werd door puppy die ze gered had

Verliefd tienerkoppel maandenlang van aardbol verdwenen, tot speurders gruwelijke ontdekking doen