in

Moeder schrikt zich dood als haar zoon wordt geboren met bloederige vlekken, dan onthult dokter waarom

Toen Dylan vijf jaar geleden was geboren, realiseerden zijn dokter zich snel dat er iets niet klopte aan de pasgeborene. De huid op zijn rug was donkerrood en de rest van zijn lichaam was bedekt met grote donkere wijnvlekken.

Het bleek dat Dylan leed aan een serieuze conditie, getiteld verworven melanocytic nevi. Ongeveer 80 procent van zijn lichaam was bedekt met moedervlek.

De dokter legden uit aan de moeder van Dylan, Kara, dat haar zoon verschillende operaties zou moeten ondergaan in de eerste jaren van zijn leven.

We willen onze lezers waarschuwen dat hieronder foto´s staan die als schokkend kunnen worden ervaren.

Patiënten die verworven melanocytic nevi hebben, lopen een grote kans op huidkanker. Daarom is het voor hen extra belangrijk hun moedervlekken goed in de gaten te houden.

De enorme moedervlek die haast de hele rug van Dylan bedekte was zo groot dat de dokters het via een chirurgische ingreep wilden verwijderen. Maar het zou geen makkelijke operatie worden aangezien er huid moest worden getransplanteerd van andere delen van het lichaam van de baby.

Toen Dylan ouder werd besloten zijn dokter door te gaan met de meer gecompliceerde operaties. Om genoeg huid voor transplantaties te hebben, werden er implantaten ingezet, gelijkend aan borstimplantaten, in het lichaam van de jongen.

Lees ook  Yuri van Gelder reageert op het feit dat er wiet is gevonden

Dylan droeg de implantaten drie maanden lang en zijn huid groeide meer tijdens die periode. Het idee was dat er genoeg extra huid zou zijn om de gigantische moedervlek op de rug van het jongetje te vervangen als die werd weggehaald.

Het aantal operaties dat Dylan tot nu toe heeft gehad is niet mis. Na 26 operaties is de helft van de enorme moedervlek van de jongen verwijderd.

¨We houden ons vast aan de hoop dat de moedervlekken nooit terugkomen of kankerverwekkend blijken, maar het kan natuurlijk altijd,¨ vertelde moeder Kara aan de Telegraph. “Hij heeft elke drie tot zes maanden operaties, afhankelijk van waar ze opereren.¨

Ondanks alle operaties en zijn herstel blijft Dylan een vrolijke jongen.

“We doen wat we kunnen voor hem, we willen hem het meest volledige, blije leven geven,¨ zei Kara tegen de Telegraph. “Dylan blijft me verbazen, hij lacht altijd en het lijkt wel alsof het ziekenhuis van hem is, alle verpleegsters kennen hem en houden van hem.¨

Lees ook  Zo ziet het monster uit ‘Bird Box’ er dus uit, die uit de film is geknipt!

Dylan weet goed dat hij er anders uitziet dan andere kinderen. Vreemdelingen staren hem vaak aan als hij buiten is. Meestal legt Dylan ze uit waarom hij er zo uit.

Meestal zijn de mensen gewoon nieuwsgierig en reageren goed. Maar soms zijn er mensen gemeen.

¨Een keer in een supermarkt vroeg de manager ons weg te gaan omdat een van hun klanten zich druk maakte omdat ze ons kind had gezien, dat ging erg ver¨ vertelt Kara.

Maar de moeder weigerde zich te schamen of haar jongen te verstoppen.

¨Ik schaam me niet om hem mee te nemen en ik wil niet dat hij zich zorgen maakt of dat hij zich moet schamen.¨

Dylan´s ouders hebben een Facebookpagina aangemaakt voor mensen die zijn herstel willen volgen. Klik op deze link voor meer informatie.

Dylan is een dappere jongen en ontzettend lief ondanks zijn moedervlekken. We hopen dat al zijn operaties goed gaan.

Deel Dylan´s verhaal om deze kleine vechter te eren.

17 slimme manieren om Vaseline te gebruiken waar je nog nooit van hebt gehoord

Stiefvader moet de hele bruiloft van stiefdochter betalen, zijn antwoord laat iedereen schrikken