in

Moeder plaatst verborgen camera en ziet vader dit bij dochter doen

Veel moeders vragen zich af wat hun man doet als zij aan het oppassen zijn op de kinderen. Deze moeder plaatst daarom ook een verborgen camera. Ze wilt zien wat er gebeurt als papa en haar dochter alleen thuis zijn.

Zoals de velen weten is het tegenwoordig veel te duur om de kind bij de kinder creche te brengen of een oppas te regelen. Dat kost gewoon tegenwoordig bijna evenveel als een minimum maandloon. Omdat de moeder meer verdient dan de vader, hadden ze ervoor gekozen dat de vader voor het kindje zou zorgen en de moeder zou gaan werken…

Lees ook
Ik dronk elke dag augurkensap – Zo voelde ik me na 7 dagen:

Ze was zeer verrast toen ze thuis kwam en zag wat papa allemaal met zijn dochter had gedaan. Ze moest zichzelf even knijpen om te kijken of het nou echt was wat ze zag. Vaak zie je dit soort dingen alleen op het internet en twijfel je dat zoiets bij jou thuis ook zou gebeuren.

Het kindje gedroeg zich namelijk anders dan normaal. Het was gewoon een vibe die ik voelde dat ik dacht, ”heh wat doet mijn vent nou eigenlijk met haar?” Ze besloot de camera’s die ze geplaatst had eens te bekijken. Ze spoelde de band achteruit.

Lees ook
Jongetje (4) uit Haren sterft na inname van verloren methadonpil

Ze had niet verwacht dat haar man zo zou oppassen en helemaal niet zoveel tijd met zijn dochter zou doorbrengen. Je ziet de liefde en enthousiasme van de vader van zijn gezicht afspatten. Deze vader brengt hoogstwaarschijnlijk meer tijd door met zijn dochter dan de gemiddelde vader.

De moeder liet de beelden nadat ze thuis was gekomen aan haar man zien, hij vond het maar al te leuk om zichzelf terug te zien.

Zo besloten ze dan ook om de beelden vrij te geven op het internet. Ze hebben het op Youtube gezet zodat iedereen er van mee kan genieten. Binnen no-time ging het filmpje viraal.

Deel dit geweldige filmpje met iedereen die je kent!

De dochter van Anna (40) maakte deze tekening: ‘Mijn dochter vertelde dat ze een geheim had met papa’

Pasgeboren meisje stopt niet met lachen – dagen later blijkt haar lach een waarschuwingssignaal te zijn