in

Moeder overleden in woning, buren hoorden urenlang haar baby huilen

Rijswijk – In Rijswijk is dinsdagmiddag een 36-jarige moeder dood aangetroffen in haar benedenwoning, haar partner pleegde kort daarna zelfmoord op het spoor.

Buurman Jimmy ontdekte samen met de ex-partner van het slachtoffer het lichaam nadat ze opmerkten dat haar baby urenlang huilde. De politie houdt rekening met diverse scenario’s, waaronder de mogelijkheid dat een eerdere zelfmoord op dinsdag 13 juni verband houdt met de zaak.

Lees ook
Grote zorgen om vermiste Nadia (28), politie al drie dagen op zoek

Jimmy, die nog steeds geschokt is, moest het jongste kind, de baby, even vasthouden. De andere twee kinderen, die op het moment van de ontdekking aan de voordeur stonden te wachten, werden in veiligheid gebracht. Het slachtoffer had drie kinderen van verschillende mannen, en het incident heeft de buurt diep geschokt achtergelaten.

In 2010 vond er in dezelfde straat ook al een gelijkaardig incident plaats, waarbij een moeder en haar kind in hun huis werden vermoord. De buurt is ondanks deze gebeurtenissen overwegend rustig en bewoners geven aan dat ze zich niet onveilig voelen, hoewel ze wel geschrokken zijn. Het onderzoek naar de precieze omstandigheden van de moeder’s overlijden is nog in volle gang.

Lees ook
Tiener (18) onopgemerkt urenlang verkracht op metroperron

Grote zoekactie in waterplas naar jongetje (6), familie doet geen oog dicht: ‘Maar we houden vol’

Vermiste jongetje (6) in recreatieplas Lith dood gevonden