in

Moeder opent de deur en ziet twee politieagenten. Eens ze ziet wat ze bij hebben staat ze er sprakeloos bij.

Als Jackson Arneson en zijn moeder Kristi in november van vorig jaar naar de dokter gaan, krijgen ze slecht nieuws te horen. De nieren van de jongen doen niet wat ze moeten doen en de 8-jarige wordt ingeschreven op de wachtlijst voor een nieuwstransplantatie van een overledene.

De dokter zegt tegen Kristi dat het wel beter zou zijn dat Jackson een levende donor vindt. De wanhopige moeder publiceert kort daarop een oproep op Facebook om een kandidaat donor te vinden.

Jackson is acht. Hij is een kleine jongen die nog nieuw in het leven is en alleen maar wil leven en gelukkig zijn. Kristi is wanhopig. Ze doet een oproep op Facebook waarin ze op zoek gaat naar een persoon met bloedtype O+ die bereid zijn getest te worden om te zien of er mogelijkheid bestaat tot transplantatie.

Lees ook  Ex-militair vergiftigd en doodgeslagen 'door vrouw voor wie hij al langer bang was'

De post wordt 1500 keer gedeeld. Iedereen hoopt dat er snel een donateur wordt gevonden. Maar tussen het beste voor het kind wensen en een nier afstaan bestaat er toch enigszins een enorme scheiding.

Als bij wonder bieden 50 mensen zich aan om zich te laten testen. Onder hen bevindt zich Lindsey Bittorf. Deze jonge politieagente is ervan overtuigd, “Het klinkt misschien raar maar toen ik de publicatie zag, wist ik het al: ik ben die persoon!”

Ze had gelijk. Van het moment dat de tests positieve resultaten hadden gegeven, ging ze direct naar het huis van Jackson.

Kristi opent de deur en staat oog in oog met de agenten. In haar handen heeft Lindsey een plaat waarop geschreven staat, “Jackson, ik heb gezworen om mijn gemeenschap te dienen en te beschermen. Mijn nieren jou nu beschermen! Ik ben je donornier.”

Lees ook  Vermiste Julie (23): politie zoekt naar 'belangrijke getuige'

Kirsti kan het even niet aan. De tranen van geluk stromen over haar wangen. “Ik ga zelfs niet proberen uit te leggen hou speciaal dit geschenk voor ons was.” Ook Jackson was er ernstig door aangeslagen. Eindelijk was zijn leven gered.

De vrijgevigheid van Lindsey kan alleen maar bewondering oproepen. De operatie zal in juni plaatshebben, over enkele weken. Iedereen kijkt uit naar dit moment. Het zal Jackson de kans geven een nieuwe start te nemen vrij van alle gezondheidsproblemen die hem thans het leven onmogelijk maken.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Bron: Fox News

Na deze 27 foto’s te bekijken neem je nooit nog een poes in huis!

De moeder vraagt zich af waar het kind alleen groenten eet bij pappie. Als ze haar man filmt, wordt alles duidelijk.