in

Moeder neemt foto van haar 4-maanden oude zoontje – toont dat hij kanker heeft en redt zijn leven

Als ouder heb je een heleboel foto’s van je kinderen. Bij velen staan er in het hele huis foto’s van de kinderen met lachende gezichten.

En op Josie Rock’s telefoon, was het net hetzelfde. Maar een foto die ze had genomen, deed haar verstijven van verrassing. Dat schrijft Western Journal.

Op de foto, scheen Asher’s open oog wit in plaats van rood.

“Ik nam gewoon foto’s van hem en de flash ving de reflectie en zijn oog gloeide wit, zegt Josie tegen Fox News en vervolgt:

“Ik wist toen en daar dat Asher kanker had. Het was op zijn zachtst gezegd huiveringwekkend. Hij was nog maar een baby.”

Foto getoond aan collega’s
Rosie is bezig met een bevalling en wist dat ze tijdens haar studie had geleerd dat het licht in haar oog te wijten kon zijn aan kanker. Dus begon ze meer foto’s van kleine Asher te nemen.

Ze liet de foto’s aan enkele collega’s zien, die haar bezorgdheid niet serieus leken te nemen. Maar uiteindelijk toonde ze de foto’s aan de kinderarts die haar wel antwoorden gaf.

Lees ook  Mannen komen gemiddeld 8,5 kilo aan in het eerste jaar vaderschap

En het was wat Rosie had gevreesd.

“Ik herinner me hoe de dokter het licht in de kamer uitdeed en naar Asher’s ogen keek en zei dat er iets niet in orde was.”

Kankerdiagnose
Uiteindelijk werd bij Asher kanker geconstateerd en moest hij een behandeling ondergaan om de tumor uit zijn oog te verwijderen.

“Er zijn twee soorten tumoren: erfelijk en niet-erfelijk. Wie erfelijke heeft, kan zijn omdat hun ouders het hebben gehad, zodat ze worden gecontroleerd bij de geboorte. Als je geen familiegeschiedenis hebt, is het moeilijk te weten of je het hebt, vertelt Dr. Thomas Olson, directeur van de afdeling oncologie in een ziekenhuis in Atlanta.

Asher’s verhaal ging het hele internet rond nadat het op 11 juli werd gedeeld door het ziekenhuis in Atlanta, en sindsdien gaf de familie vele interviews en hoopten ze dat hun verhaal kon helpen om het publiek bewust te maken van de ziekte.

Lees ook  Belangrijk: dit is hoe je een hartaanval bij vrouwen herkent

“Als ons verhaal een ander kind kan redden van wat mijn zoon heeft moeten doormaken, heb ik mijn werk als kankerouder gedaan. Ik zal nooit ophouden voor deze kinderen op te komen en ik zal zijn verhaal vertellen tot er een genezing is gevonden. Ik zal zijn verhaal vertellen totdat ten minste 4 procent van het NIH-budget naar onderzoek naar kanker bij kinderen gaat,” schreef Rosie op Facebook.

Vandaag is Asher blind aan één oog, maar ondanks de omstandigheden is hij een gelukkige kleine jongen die hongerig is naar het leven.

Arme Asher en zijn familie. Gelukkig liep alles goed af op het eind. Een grote knuffel en veel sterkte aan hem.

Je kunt ons nu ook volgen op Instagram voor meer leuke verhalen, foto’s en video’s.

Veel kritiek op vader van mishandelde Frédérique bij Humberto

Slotenmaker leest “112” op vrouw haar hand – en redt haar leven