in

Moeder laat zoon zijn zaad bevriezen, nu is hij haar voor altijd dankbaar

Bijna iedereen droomt er wel van om ooit in hun leven kinderen te krijgen. Maar als je jong bent, ben je er nog niet zo mee bezig.

Ik weet nog dat ik kind was en mijn hele leven voor me had. Ik dacht dat ik onsterfelijk was en de gedachte voor een kind te moeten zorgen was iets wat ver voor me lag.

Een paar maanden geleden kregen Jason en Emily Kotas een baby, die ze Sam noemden. De gelukkige ouders hadden er lang naar uitgekeken en waren dolgelukkig met het nieuwe familielid.

Maar het leven was niet altijd zo voorspoedig voor Jason. Als tiener was hij gediagnosticeerd met botkanker en had hij een tumor achter een van zijn schouder ter grootte van een softbal.

Jason onderging operaties, en de dokter kwamen met een schema van een jaar met chemotherapie en bestraling om er zeker van te zijn dat de kanker zich niet verspreidde.

Lees ook  Dit fragiele meisje omarmt deze ezel. Dan heeft er een klein wonder plaats!

Maar eerst waarschuwden ze Jason dat de behandeling hem steriel zou maken. Ze wilden niet dat hij nooit meer kinderen zou kunnen krijgen, dus ze raadden Jason aan zijn zaad in te vriezen zodat hij alsnog op een dag vader kon worden.

Jason had er echter niet zo een interesse in. Het hebben van kinderen was het laatste waar hij als zieke tiener aan dacht.

Maar zijn ouders begrepen het geluk van ouder zijn en zij wilden ook kleinkinderen. Uiteindelijk wisten ze Jason te overtuigen zijn zaad in te vriezen.

Na een moeilijk gevecht versloeg Jason kanker en kon hij van een gezond leven genieten.

Lees ook  Hij bezoekt een verlaten ziekenhuis en hoort dan plots een vreemd geluid – wat hij dan vindt is ongelofelijk!

15 jaar later kreeg hij een baan in hetzelfde ziekenhuis dat hem eerder behandelde en hij ontmoette Emily, de liefde van zijn leven, daar.

Jason en Emily trouwden en uiteraard wilden ze ook op een gegeven moment kinderen. Jason wist alleen dat hij geen kinderen meer kon krijgen. Maar toen herinnerde hij zich wat zijn ouders hem hadden laten doen, 22 jaar eerder.

Dankzij de beslissing van zijn ouders konden Jason en Emily de ouders worden van een beeldschoon klein jongetje.

¨Het is gewoon zo fascinerend dat een helft van hem al 20 jaar geleden gecreëerd was¨ zei Emily tegen denver.cbslocal.com.

Vind je ook dat het ontzettend slim was van de dokters en ouders van Jason om hem klaar te stomen voor zijn toekomst? Deel dit artikel met al je vrienden en geliefden!

DIT zijn de BESTE TATTOO IDEEËN OOIT voor als je de WARE gevonden hebt! AANRADER!

Storm de hond ziet een babyhert verdrinken in de oceaan – springt erin om haar leven te redden