in

Moeder laat haar eigen dochter van 11 jaar meermaals verkr*chten door haar vriend en dan moet het meest walgelijke nog komen

Een 33-jarige moeder heeft zich van haar meest walgelijke kant laten zien. Haar dochter werd herhaaldelijk verkr*cht door haar vriendje en toch bleef ze hem beschermen.

Het voorval gebeurde in het Amerikaanse Indiana. De 34-jarige vriend van de moeder, Nicholas Deon Thrash, verkr*chtte haar dochtertje meermaals.

Het ging zelfs zover dat het dochtertje, wiens naam we opzettelijk niet vrijgeven om het te beschermen, vorig jaar beviel van een baby. Ze was toen 11 jaar oud. Het kindje werd afgestaan voor adoptie.

Lees ook  Peuter die merkt dat zijn ouders er niet goed uitzien, belt de hulpdiensten en redt zo hun levens. Nu zitten ze in de gevangenis …

En toch bleef de moeder haar vriend beschermen en liet ze hem bij haar thuis wonen, samen dus met haar dochtertje. De moeder ging zelfs nog een stap verder en vroeg haar dochter te liegen op school over de hele situatie. Maar toen een klasgenoot iets verdachts opmerkte bij het meisje, zei ze toch wat er aan de hand was.

Lees ook  Deze ziekte staat bekend als de stille dood, maar als je hier op let dan kan je het tegenhouden.

Zo ging de hele zaak toch nog aan het rollen. De vriend van de moeder werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 160 jaar wegens het meermaals verkr*chten van een minderjarige. De moeder kreeg een gevangenisstraf van 20 jaar.

Het meisje is intussen bij een adoptiegezin geplaatst.

Man dumpt zijn vrouw als ze stopt met scheren – een jaar later beseft hij zijn fout

Zoon van agent doodgeschoten: ‘Ik had dit niet achter Wessel gezocht’