in

Moeder laat baby in de steek als ze ziet dat hij Downsyndroom heeft – vader besluit hem alleen op te voeden

Je zou kunnen denken dat als een kind wordt geboren, hij of zij alle liefde in de wereld krijgt – van beide ouders. Je zou kunnen denken dat ouders onvoorwaardelijk van hun kinderen houden, ongeacht uiterlijk of innerlijk. Maar helaas is dit niet altijd het geval.

“Ik ben bang dat uw kind het syndroom van Down heeft,” dat was het eerste wat Evgeny Anisimov, uit Moskou, hoorde, na de geboorte van zijn zoontje.

Het jongetje werd door de doktoren meegenomen voor verdere controle en Evgny wachtte om iets tegen zijn uitgeputte vrouw te zeggen.

“Ik wist niet wat ik moest doen toen ik hoorde dat de kans bestond dat mijn zoon het syndroom van Down had. Ik dacht dat het nu mijn taak was om emoties te doen stoppen, beginnen met denken en mijn vrouw te steunen, omdat ik dacht dat het moeilijker voor haar zou zijn. Het resultaat van de analyse werd ons binnen een paar dagen beloofd, en, tot dan, besloot ik om niets tegen haar te zeggen,” vertelde Evgeny aan BoredPanda.

Toen de bevestiging eindelijk kwam en het bleek het kindje daadwerkelijk het syndroom van Down had, was Evgeny de initiële schrik al te boven gekomen. Hij leerde wat het syndroom echt inhield en was klaar om van zijn zoon te houden en voor hem te zorgen.

Alleenstaande ouder zijn is niet gemakkelijk. We hebben heel veel respect voor Evgeny!

Twee minderjarigen opgepakt voor ernstige mishandeling van Jolien

Er bestaat nu beddengoed tegen winderigheid