in

Moeder laat baby achter bij twee honden: Als ze terug komt, treft ze de BABY ZO aan!

Honden zijn onze beste vrienden. De band tussen een hond en een mens is uniek. Voor veel liefhebbende hondeneigenaars zijn onze honden belangrijk in ons leven. Waarom we van honden houden en de reden waarom we een hond in huis nemen is voor iedereen verschillend. Maar de meeste hondenbaasjes zullen zich vroeg of laat gaan hechten aan hun honden.

Lees ook  Nieuwslezeres Amber Brantsen wordt onwel tijdens NOS Journaal

Deze band kan in sommige gevallen heel sterk worden. Voor sommige mensen is hun hond zelfs het belangrijkste in hun leven. Een hond is niet altijd zomaar een hond, het is ook een deel van het gezin, een goede vriend of zelfs een hulpverlener die altijd voor je klaarstaat. Honden geven ons hun onvoorwaardelijke liefde en er zijn verschillende redenen waarom mensen van hun hond houden: Kijk maar eens naar de volgende foto’s!

Lees ook  “Dit is de opdracht van de spoedopname, niet jullie suffe loopneus!” Met deze foto laat een verpleger zijn waar hij elke dag mee te maken heeft.

Honden kunnen je leven verrijken. Heb jij ook een hond of ben jij dol op honden? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Primark leuk voor mensen die winkelen, maar niet voor MEDEWERKERS!

Ze slaat haar armpje om haar stervende zusje. Dan gebeurt er een wonder! HARTVERWARMEND!