in

Moeder is in shock na auto-ongeluk – toen ik hoorde waarom, werd ik heel kwaad

Dit is niet de eerste keer dat ik schrijf over een auto-ongeluk veroorzaakt door een dronken chauffeur.

Nog te vaak kruipen mensen achter het stuur, ook al hebben ze te veel gedronken. Soms gaat het goed maar heel vaak wordt het een volledige nachtmerrie.

Deze post werd geschreven door een ambulance medewerker, slechts uren nadat de familie verscheurd was.

“Voor jullie die het niet weten, ik werk als ambulancemedewerker in het zuiden van San Diego. Normaal gesproken deel ik dit soort dingen niet op zo´n publiek forum. Maar ik hoop dat een van jullie twee keer nadenkt over drinken en rijden.

Een paar uur geleden werkte ik bij een verkeersongeluk waarbij een auto op z´n kop lag en de ander tegen een bakstenen muur aan stond. Er zat een vrouw op de stoep, volledig onder het bloed. Ze had een kindje in haar schoot die in twee delen lag.”

Lees ook  10 maanden oude baby in coma nadat hij in wascapsule bijt nadat moeder zich even omdraaide

“Ze bleef keer op keer proberen om haar zoons hoofd weer op zijn lijfje te zetten, proberen hem weer heel te maken. Aan de andere kant van het kruispunt rende een man in paniek op me af, in zijn armen lag een levenloos meisje. Toen ik uit de ambulance stapte gooide hij zijn 7-jarige dochter letterlijk in mijn armen.

Hij stond erbij en keek hoe mijn collega’s en ik probeerden medicijnen in haar bloedbaan te krijgen, een buis in haar keel aanbrachten en elektrische schokken door haar lichaam pompten. Hun auto was aan de zijkant geramd op een kruispunt, door een dronken automobilist die met bijna 100 kilometer per uur door rood licht was gereden.”

“Het meisje was 12 meter uit haar raampje geslingerd en het hoofd van de jongen werd door de bumper van de verhoogde truck afgescheiden van zijn lichaam. Beide ouders en de chauffeur die onder invloed was liepen weg, terwijl beide kinderen nu op hun laatste rustplaats liggen. Ik heb gezien hoe een familie ontwricht werd vandaag. Wees geen fucking idioot.”

Lees ook  Hij ziet dat een oude vrouw zich vastklampt aan een lantaarnpaal. Wat hij daarna doet is geweldig

Ik kan niet begrijpen hoe iemand zo onverantwoordelijk kan zijn en dronken te rijden. Een familie werd ontwricht en twee onschuldige kinderen stierven. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn voor deze familie, of voor de dronken automobilist.

Het is NOOIT oké om achter het stuur te zitten als je dronken bent. En het is ALTIJD gepast om een dronken persoon te weerhouden van autorijden.

Help alsjeblieft die belangrijke bericht te delen. Al redt het maar één leven, het is het waard!

Niemand begrijpt waarom deze vader zijn ex-vrouw nog altijd rozen geeft – tot hij de ongelofelijke waarheid onthult

Lotte werd uitgelachen op het strand omwille van haar stomazakje – nu wordt ze op het internet geprezen voor haar moed