in

Moeder en zoon mishandeld in tuin Sluiskil, twee verdachten opgepakt

In het Zeeuwse Sluiskil zijn zondagmiddag een moeder en haar zoon opzettelijk aangereden. De slachtoffers raakten daarbij lichtgewond. Inmiddels zijn er twee verdachten aangehouden wegens mishandeling, meldt de politie dinsdag.

Rond 13.00 uur verschenen er vier mannen in de tuin van een woning aan de Herautstraat en gingen daar op de vuist met de zoon.

Zijn moeder probeerde de vechtpartij naar eigen zeggen te sussen maar werd in haar gezicht gestompt. Toen de zoon haar wilde beschermen werd ook hij geslagen en geschopt.

Lees ook  Hoogbejaarde man uit Amersfoort overlijdt na babbeltruc door nep-bezorgster, politie zoekt dader

De mannen bedreigden de twee en wilden op een gegeven ogenblik weer wegrijden, maar de moeder probeerde dat te verhinderen door voor de auto te gaan staan.

De bestuurder reed door en schepte de vrouw, die hierdoor op de motorkap belandde. Toen de wagen afremde viel ze op de weg.

Financieel conflict?
Hierna vluchtte de groep weg. Moeder en zoon raakten allebei gewond bij de aanval en moesten behandeld worden in de huisartsenpost.

Lees ook  Agenten in elkaar geslagen na verzoek om illegaal feest te stoppen

Maandagochtend vroeg hield de politie een 20-jarige man uit Sluiskil aan, een dag later volgde een 17-jarige jongen uit de Zeeuwse plaats. Ze zitten beiden vast en worden verhoord.

De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit. Vermoed wordt dat een financieel conflict aanleiding voor de mishandeling is. De moeder en zoon hebben aangifte gedaan.

Celstraffen voor groepsver krachting in park ‘s-Hertogenbosch

Man wil rijbewijs vieren, maar rijdt auto in kreukels richting McDonald’s