in

Moeder en pasgeboren baby komen thuis in een ijskoud huis – vinden een briefje dat ieders hart verwarmt

Als mijn kinderen en ik thuis zijn tijdens de koude winterdagen, zorg ik er altijd voor dat ons huis warm en gezellig is. Soms is het een beetje frisjes, maar dat is niets vergeleken bij wat Jesse en Maria Hulscher en hun kinderen afgelopen winter in Minnesota meemaakten.

Maria was net bevallen van het tweede kindje van het echtpaar en de familie hoopte de baby mee te nemen naar een comfortabele warme plek. Toen gebeurde het ondenkbare – de kachel van de familie ging stuk en hun huis werd ijskoud.

Met een tweejarige peuter in huis en een baby die met twee dagen thuis zou komen, was vader Jesse erg bezorgd.

“Ik was in paniek, ik heb een twee jaar oud kind hier, een baby die met een paar dagen thuis komt en dit was vlak voor een potentiële grote sneeuwstorm,” vertelde hij Fox9.

Lees ook  Vrouw graaft zichzelf uit eigen graf

Jesse Hulscher had door dat hij hulp nodig had, dus hij belde Magnuson Sheet Metal. Het was weekend, maar de mede-eigenaar van het bedrijf, Craig Aurand, zei dat de reparateur onderweg was. En binnen een uur was het huis van Jesse weer heerlijk warm

Maar de grote verrassing kwam een paar dagen later toen de familie de rekening bij de post zag.

Het bleek dat het bedrijf niet wilde dat de Hulschers ook maar iets voor de reparatie betaalden.. Magnuson Sheet Metal schreef op de factuur dat de familie hun geld zou moeten sparen om voor hun kinderen te zorgen. Het was een enorm aardig gebaar, maar het was niet de eerste keer dat het bedrijf iets repareerde voor Maria en Jessie hun familie.

Lees ook  Marco Borsato kampt met burn-out en legt werk voorlopig neer

Jesse publiceerde deze afbeelding op Facebook, en hij ontving onmiddellijk een heleboel ´vind ik leuks´ en positieve berichten.

De eigenaar van het bedrijf, Craig, legt aan Fox9 uit dat hij het niet voor de publiciteit doet. Hij wil alleen maar graag families in nood helpen. En het blijkt dat het bedrijf vaker gratis hun diensten verleent aan families in nood.

Dit verhaal is een goede herinnering aan hoeveel liefde er in de wereld is.

Deel het alsjeblieft met je vrienden om hen te helpen herinneren dat de wereld een fijne plek is!

Charlotte haar gezicht werd aangevreten door een wasbeer, 11 jaar later gebeurt er wat ze altijd al wilde

Niemand snapt waarom het meisje zich zo raar gedraagt met haar vader – dan kijken ze beter en beseffen de akelige waarheid