in

Moeder en dochter: “We zijn liever dikke uitkeringstrekkers dan dunne werknemers”

Een moeder en dochter wegen ongeveer 140 kg. De twee vrouwen krijgen per jaar bijna 50.000 euro overheidssteun – en geen van hen werkt. Ze zeggen dat ze te “gehandicapt” zijn om te werken. Ze verkiezen een leven van obesitas. Amber Manzur, 25, en haar moeder Janice wonen in Kirkcaldy, Fife.

Hun huis werd aangepast aan hun noden. Janice leeft al sinds 2006 van overheidssteun en Amber heeft al twee jaar niet gewerkt.

De vrouwen zeggen dat ze niet van plan zijn om af te vallen. Ze willen niet door het leven gaan als magere en depressieve personen. Mmm, niet alle dunne mensen zijn depressief. Maar Amber en Janice zijn duidelijk tevreden met hun overgewicht.

Lees ook  Nicolette Kluijver over scheiding: 'Ik haal troost uit m'n gezin'

Beseffen ze dat ze zo hun levensduur aanzienlijk verkorten? Janice heeft een hoge cholesterol en diabetes.

Janice heeft een Fiat Qubo die aangepast werd aan een rolstoel om zich voort te bewegen. Haar dochter heeft ook een mobiele scooter. Ze heeft buiten haar huis zelfs een ramp om binnen te geraken.

Lees ook  Dit waren de laatste woorden van een slachtoffer van een dodelijk ongeval.

Duizenden daklozen zouden met dit geld geholpen kunnen worden, in plaats daarvan wordt het nu gebruikt voor mensen die vinden dat ze niet kunnen of moeten werken. Probeer te werken, probeer productief te zijn, probeer iets bij te dragen aan de maatschappij.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Ze raden haar abortus aan omdat haar zoon geen hersenen heeft. Maar vier jaar later kan niemand het geloven.

Verpleegster ontdekt wat er in de luier van 1 van de uitgehongerde tweelingmeisjes zit