in ,

Moeder en dochter vallen samen meer dan 90 kilo af door te gaan dansen

Voor veel mensen is hun gewicht een enorme uitdaging die veel stress met zich meebrengt. Sommige mensen willen een paar kilootjes afvallen, anderen het liefst een boel. Deze moeder en dochter gingen samen aan de slag en vielen tezamen meer dan 90 kilo af.

Volgens het RIVM is de helft van volwassen Nederlanders te zwaar. Ook wereldwijd is dit een probleem.

Veel mensen willen dan ook afvallen, net zoals Jaime Allison en haar dochter Calista Jean Jones uit de VS.

De 50-jarige Jamie en haar 18-jarige dochter Calista hadden zichzelf in 2016 een nieuwjaarsresolutie gesteld.

Lees ook  Dochter Sylvester Stallone is een bloedhete tijger geworden!

Ze wilden gezonder leven en afvallen. Echter, het liefst met een beetje plezier, waardoor ze zich inschreven voor danslessen.

Toen ontdekten ze dat de danslessen Jazzercise zouden zijn. Vooral in de jaren 80 was Jazzercise heel populair. Het is een combinatie van dansen, yoga, Pilates en kickboxen, volgens Brightside.

Nadat de twee resultaten zagen, kwamen ze erachter dat ze niet de enige waren! De vader van het gezin was ook wat afgevallen en steunde het tweetal volledig. Samen begonnen ze boodschappen te doen en gezond te koken.

Moeder en dochter vielen tezamen meer dan 90 kilo af! “Bedankt dat je een geweldige trainingspartner bent! Deze work-out heeft ons compleet veranderd!”, schreef de moeder op Instagram om haar dochter te bedanken.

Lees ook  Agenten halen patat en knippen haren van eenzame vrouw (95)

Na vier jaar geven Jaime en Calista aan dat ze erg trots op zichzelf zijn. Maar het was hard werk. “Het ging niet van de ene op de andere dag.

Het was één dag tegelijk. Het proces omarmend […] Geef alles. Verlies de focus niet. Volg, weeg en meet elke hap. Beweeg. Water. Eet voedsel dat je van brandstof voorziet,” legde Jamie uit.

Een hele knappe prestatie! Met doorzettingsvermogen, focus en elkaar steunen zijn vreugde en succes mogelijk!

Personal trainer onthult trucjes achter misleidende fitness-Instagramfoto’s

Onderwijsinspectie start onderzoek naar ‘geestelijke mishandeling’ 6-jarige leerling