in

Moeder en dochter overlijden dan ziet oma een foto die haar weer hoop geeft

Hannah Simmons reed met haar baby en beste vriendin naar de dokter voor een routine afspraak. Ze kwam daar echter nooit aan, omdat ze werd onderschept door een vrachtwagen. Een man ter plekke belde gelijk de hulpdiensten, maar hij en andere getuigen realiseerden zich al snel dat er niet veel was wat ze konden doen.

Hannah, haar dochter en haar beste vriendin kwamen allemaal om. Hannah´s familie was verlamd door verdriet. Maar een paar dagen later, zagen ze een foto van het ongeval dat ze wat comfort en hoop gaf.

Lees ook  Bizarre video gaat rond, Belgisch stel mishandelt geadopteerde hond

De 19-jarige ooggetuige Anisa was op weg naar haar werk toen ze langs de plek des onheil kwam. Aangezien de weg was afgezet, pakte Anisa haar telefoon en maakte een foto om haar baas te laten zien waarom ze laat was. Maar pas later zag Anisa iets op de foto wat ze op het eerste gezicht nog niet had gezien.

Op de foto is duidelijk een heldere zonnestraal vanuit de hemel zichtbaar recht op de plek waar de vrouw en de baby omkwamen.

Anisa vond dat ze de foto aan de familie van het slachtoffer moest geven, en toen die de foto zagen barstten ze in tranen uit.

Lees ook  Eet dit specerij dagelijks – en lichaam zal je dankbaar zijn

Hoewel sommige sceptici denken dat het licht een reflectie is van de autoruit van Anisa´s auto, gaf het de familie van de slachtoffers wat rust, ze zien het als een teken dat Hannah, haar dochter en haar beste vriend allemaal naar de hemel zijn gegaan.

Als je een geliefde verliest, is het enige wat je nog troost de wetenschap dat ze nu in een betere plek zijn. Deel dit artikel om anderen hoop te geven.

14-jarige koopt camper uit 1974 en renoveert hem, één kijkje binnen en ik ben sprakeloos

Deze mobilhome bleef 64 jaar onaangeroerd – een kijkje vanbinnen maakt me helemaal nostalgisch