in

Moeder en dochter geven 80.000 euro aan plastische chirurgie. Het eindresultaat is verschrikkelijk..

Maak kennis met de 42-jarige Georgina Clark en haar 24-jarige dochter Kayla Morris. De moeder droomde er al heel lange tijd van om te lijken op haar favoriete model. Een droom die haar dochter nu ook deelt met haar.

Slapen met sugardaddies voor kosten van plastische chirurgie
Kostplaatje daarvoor was echter niet niks. Zo hebben de dames in de afgelopen jaren samen zo’n 80.000 euro aan plastische chirurgie uitgegeven.

Lees ook
De 20-jarige Adrienne is dolgelukkig met haar 63-jarige man - We checken elke dag de bankrekening

Denk hierbij aan gigantisch veel botox, borstvergrotingen, lip injecties, kaaklijn operaties, een nieuwe kont en nog heel wat andere dingen.

Je stelt nu natuurlijk de vraag hoe ze in godsnaam aan zoveel geld komen voor hun operaties. Blijkbaar moedigt mama Georgina haar dochter aan om s*ks te hebben en te strippen voor steenrijke sugardaddies. Met die centjes werd er dan zowel betaald voor de operaties van moeder en dochter.

Lees ook
Mannen onthullen de allerbeste blowjob die ze ooit hebben gehad

Dat zou Georgina haar dochter al hebben laten doen sinds ze 18 jaar is. Niet per se illegaal, maar ze kreeg in de Britse media wel gigantische kritiek dat ze dit stimuleerde aan een toenmalige tiener om gewoon maar wat geld binnen te rijven voor chirurgische ingrepen.

Met deze Nederlandse stewardess in lingerie wil jij van de grond

Woning in brand door sigaret tijdens poepen