in

Moeder dumpt baby voor ritje in achtbaan: Schandalig!!

Een koppel uit Engeland heeft vrijdag hun baby bij de uitgang van een achtbaan gedumpt om zo zelf een ritje te kunnen maken in een achtbaan. Een bezorgd stelletje ontfermde zich over het kindje in de hoop dat de ouders snel terug kwamen, maar dat duurde behoorlijk lang.

De 22-jarige Daniel Bevis stond met zijn mond vol tanden toen hij de baby in een buggy, die naar een prullenbak toe was gedraaid (zie foto), zag liggen. Het meisje lag te slapen in de kinderwagen, die vlakbij de achtbaan Colossus was achtergelaten.

Lees ook  Niemand gaf een moer om deze weeskinderen – tot een moeder zich om hen bekommerde en ze een waardige begrafenis gaf.

Geen ouders te bekennen. Daniel besloot te wachten tot iemand het meisje kwam halen, vertelt hij aan The Sun. Maar er kwam niemand, een kwartier later nog steeds niet. „Ik kon het niet meer aanzien en heb de beveiliging gebeld”, zegt hij. Daniel maakte deze foto van het meisje, dat door een kier van de buggy heen te zien is.

Lees ook  Ken je haar nog? ‘Pikante’ Betty (44) uit Big Brother maakt haar comeback (foto’s)

Het meisje is naar de eerste hulp gebracht. „Haar gezin kwam haar daar uiteindelijk halen”, vertelt de twintiger, die met zijn vriendin een dagje eropuit was. Het zou gaan om een stel van een jaar of veertig. „Toen ik hen – de ouders en nog drie kinderen – confronteerde, hadden ze niets te zeggen. Ik was echt in shock dat iemand zijn baby alleen achterlaat.”

Hij vervolgt: „Iedereen had dat meisje mee kunnen nemen!”

2E DODE gevonden: onrust in de omgeving (BUNSCHOTEN-SPAKENBURG) !!

Politie geeft antwoorden op vragen van bezorgde burgers over GEVONDEN LICHAAM Bunschoten!!