in

Moeder doet DNA-test bij geadopteerde dochter en ontdekt dat haar zusje op 3 minuten afstand woont

Niet alle kinderen hebben de kans om op te groeien met hun biologische ouders. Staci en James Maneage, een echtpaar uit Missouri, hadden hun eigen gezin, maar wilden een kind adopteren dat een thuis nodig had.

Het begon allemaal toen het echtpaar Ellianna, een 10-jarig meisje, uit een Chinees weeshuis adopteerde.

Staci en James dachten lange tijd dat ze geen biologische kinderen konden krijgen. Totdat Stacey op een dag zwanger raakte.

Ze zijn nu de trotse ouders van Matthew, Kyle en Andrew. Voordat deze gelukkige gebeurtenissen plaatsvonden, had James zijn vrouw echter beloofd dat ze een kind zouden adopteren als ze er zelf geen konden krijgen. Staci was deze belofte niet vergeten, aldus USA Today.

Ze had er altijd van gedroomd een kind uit China te adopteren en een paar jaar geleden kwam ze in contact met het Hakka-volk, een minderheidsgroep in China.

In 2010 belde het adoptiebureau Staci om haar te vertellen dat er een meisje wees was geworden en een veilig en liefdevol thuis nodig had. Staci en James kozen ervoor om naar China te gaan om het meisje naar huis te brengen.

Lees ook  Iedereen lacht zich een deuk als deze twee oudjes beginnen te dansen. Maar dan kijken ze plots met wijd open ogen!

Een ander gezin in hun woonplaats, Weldon Spring, adopteerden op een later tijdstip ook een meisje uit China. Paige en Steve Galbierz wonen in dezelfde buurt. De koppels gingen naar dezelfde kerk en kenden elkaar zodanig.

Kleine Kinley is zeven jaar oud en woont nu samen bij haar adoptiebroer en de biologische kinderen van de familie Galbierz.

En aangezien de gezinnen drie minuten van elkaar woonden, zagen ze elkaar heel vaak. Kinley en Ellianna gingen naar dezelfde school en werden beste vrienden, ook al verschillen ze drie jaar in leeftijd.

De ouders van de kinderen waren verrast hoe veel de meisjes op elkaar leken. Ze wisten dat de kinderen uit twee verschillende steden in China kwamen, maar ze konden het niet helpen af te vragen of ze geen familie van elkaar waren.

Gezien het feit dat er 1,4 miljard mensen in China wonen, was het onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk…

Lees ook  Daarom zitten er meerdere rijen haakjes aan je beha!

Uiteindelijk besloot de familie Maneage dat ze die onzekerheid weg wilden nemen en besloten een DNA-test uit te voeren.

Ze vroegen aan Steve en Paige of Kinley ook een test kon ondergaan. Het koppel was in het begin een beetje sceptisch, maar stemde na een beetje nadenken in, omdat het Kinley toch geen pijn kon doen.

Toen de resultaten werden onthuld, waren de families geschokt en konden ze het bijna niet geloven.

De DNA-test gaf aan dat er een 99,9% kans was dat de meisjes halfzusjes waren.

Wat was de kans hierop? De adoptiebureaus waren niet hetzelfde en het proces werd op verschillende tijden ingezet. Ze verschilden drie jaar in leeftijd en werden op honderden kilometers afstand van elkaar gevonden als baby’tjes. Toch had het lot de twee halfzussen op de een of andere manier samengebracht!

Dit hartverwarmende verhaal is werkelijk ongelooflijk! Vergeet niet om dit artikel te delen als je ook zo blij voor de zusjes bent!

Vrachtwagen rijdt in op stilstaande auto: twee doden

Wow, dit staat er op de bankrekening van de 22-jarige Maan!