in

Moeder dient 11-jarige dochter 70 messteken toe met een mes en steekt haar daarna in brand

De politie in het Amerikaanse Tulsa heeft een verschrikkelijke ontdekking gedaan. Een moeder is helemaal door het lint gegaan.

De 39-jarige moeder Taheerah Ahmad werd dinsdagnamiddag aangehouden. Wat ze met één haar kinderen deed is te gruwelijk voor woorden.

Vastgebonden
De moeder zou het op haar heupen gekregen hebben over de manier waarop haar kinderen aan het lezen waren en ze hoe naar haar keken. Ze bond haar dochters van 9 en 11 jaar vast. De feiten dateren van maandagavond.

Lees ook  ZIEN: Dit is de vriendin van EOTB-Harrie!

Politie
De jongste dochter kon ontsnappen en haar zus bevrijden. Ze ging hulp halen bij de buurman. Die verwittigde de politie. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, was het kwaad al geschied. De oudste dochter was om het leven gebracht met 70 messteken en daarna in brand gestoken.

Vluchten
De vrouw was met haar jongste dochter gaan vluchten. Dinsdagmiddag werden ze teruggevonden. Ze zouden 17 uur doorgebracht hebben op een parkeerplaats.

Lees ook  Vrouw gaat op de fiets naar het ziekenhuis voor haar eigen bevalling

10-jarig meisje is met haar vriendinnen aan het spelen, wanneer er plots een groep zwerfhonden komt aangelopen. Wat er dan gebeurt is gruwelijk

Vader laat zich zich van zijn meest walgelijke kant zien: Dochter van 7 jaar moet zich laten m*sbruiken door ped*fielen en het nog walgelijker als je de reden weet