in

Moeder beweert dat crème van 5$ een mirakel is – en genas de eczeem van haar dochter toen niets anders hielp

Moeder Paige Sweeney spendeerde twee jaar bij elke dermatoloog in de stad, hopeloos op zoek naar een behandeling voor de vreselijke eczeem van haar dochter Evie-Rae’s. Keer na keer was ze teleurgesteld over elke behandeling en crème. Het leek alsof er geen enkele remedie hielp. De moeder werd wanhopig en kon niet het niet langer aanzien dat haar kleine meisje zoveel pijn leed.

“De peuter werd elke nacht wakker, en krabde zichzelf tot ze bloedde,” vertelt de 23-jarige moeder aan de MailOnline.

Toen vond ze de behandeling op haar eentje in de lokale apotheek, voor slechts 5 dollar.

Paige Sweeney woont in Nottingham, Engeland, met haar prachtig dochtertje Evie-Rae, die nu 3 is. Jammer genoeg leed Evie-Rae aan een vreselijke en pijnlijke eczeem die ongeneesbaar leek. De moeder heeft tal van doktersbezoeken ondernomen, en probeerde elke behandeling en crèmes waaronder antibiotica’s en steroïden.

Niets leek te helpen voor haar kleine babymeid Evie-Rae en haar vervelende huidproblemen die soms zelfs haar volledige lichaam en gezicht bedekten. Het verstoorde haar humeur en slaap, ze kon nachten niet slapen. Er moest íets gedaan worden.

Lees ook  93-jarige vrouw gearresteerd op haar verjaardag – de reden waarom doet iedereen versteld staan

Op een dag ging Paige naar een lokale apotheek en ontdekte ze een doodeenvoudige crème voor babyhuid in de rekken. Wanhopig genoeg, en met weinig opties, besliste ze om de crème te proberen op de huid van haar kleine meisje. Tot haar grote verrassing genas de crème binnen de week haar huidproblemen. De eczeem was weg! Het leek wel alsof de crème een mirakel liet gebeuren.

“Ik zag de hydraterende crème in de rekken en besliste om het te proberen. Evie-Rae heeft bovendien ook een noten-, soja- en eierenallergie, dus moesten we voorzichtig zijn met wat we haar gaven, maar ik merkte dat het alleen natuurlijke ingrediënten bevatte.”

“Binnen enkele dagen merkte ik haar huid helderder worden. Ik kon mijn ogen niet geloven.” vertelde de moeder aan MailOnline.

Lees ook  Yolanthe uit de kleren voor sexy shoot

De crème heet Childs Farm Moisturizer, kost ongeveer 5 dollar en is een normale crème die kan gevonden worden in winkels in Groot-Brittannië. Het kan ook online aangekocht worden, op Amazon bijvoorbeeld. Bovendien is het een door de dermatoloog aanbevolen product die pompelmoes, Shea butter en theeboomolie bevat.

Paige was zo tevreden met het product, dat ze haar verhaal en ontdekking deed op haar Facebookpagina om andere ouders in te lichten. Haar post werd meer dan 30.000 keer gedeeld.

Sinds ze de crème begon te gebruiken op haar huid, heeft Evie-Rae geen last meer gehad van de eczeem. De mirakelcrème heeft haar aandoening doen verdwijnen! Ze kan nu als een gelukkig kind verder door het leven.

Deel aub dit bericht om andere ouders ook in te lichten over deze geweldige tip!

Hij dacht dat zijn levensdroom voorbij was, maar als hij Whitney zingt verandert alles

Haar man en baby komen om bij een ongeluk – nu wil ze anderen waarschuwen, zodat zoiets nooit weer gebeurt