in

Moeder bevalt van haar 3de kind – dan kijkt dokter tussen haar benen en handelt snel

Angie en haar echtgenoot, Gino, hadden reeds twee flinke jongens toen ze het blijde nieuws vernamen. Ze verwachtten opnieuw een kindje. Ze hoopten op een meisje, dus kon hun geluk niet op toen ze vernamen wat Angie in haar buik aan het dragen was: niet één, geen twee, maar drie meisjes!

Ze gaven de meisjes de namen Daniella, Camilla en Annabella. Maar zoals bij elke veelvuldige geboorte, was er de kans op complicaties. Twee van de foetussen deelden een placenta en liepen daardoor het risico op een gebrekkige ontwikkeling. De dokters geloofden dat de twee baby’s konden geboren worden met onderontwikkelde longen en hersenbloedingen.

Lees ook  Op deze plaatsen zullen Kick Out Zwarte Piet-activisten actie voeren tijdens Sinterklaasintochten.

De dagen gingen verder en na een poosje merkten de dokters een belangrijk detail op: een van de twee foetussen die een placenta deelde, kreeg onvoldoende vloeistof, terwijl de andere net tevéél vloeistof kreeg.

Uiteindelijk, toen Angie 27 weken ver was in haar zwangerschap, werd ze genoodzaakt om naar het ziekenhuis te verhuizen zodat ze onder constant toezicht verzorgd zou kunnen worden. Ze wou niet weg van haar familie maar had echter geen keuze.

Lees ook  De toerist poseert met de Britse bewaker – als ze de foto ziet ligt ze dubbel van het lachen

“Alles kon gebeuren tussen nu en mijn bevaldatum,” zei Angie vanuit het ziekenhuisbed.

Toen we de moeder kon ontmoeten hieronder in de video, is het bijna tijd voor het mirakel. In minuut 3:45, brengen de dokters haar naar de bevallingskamer. Het is tijd om de drie kleine sterren ter wereld te brengen, zoals Gino hen graag noemt.

Het is hartverwarmend te zien hoe deze drieling ter wereld wordt gebracht. Een echt mirakel!

Deel aub dit bericht als je dit hartverwarmend vindt!

Eigenaar sleepte diepbedroefde hond in het asiel terwijl hij smeekte om niet achtergelaten te worden.

Als je denkt dat je ijsblokjes bakje alleen voor water is, kijk dan eens naar deze 10 briljante trucs