in

Moeder bevalt van baby in de badkamer. Dan kijkt vader in het toilet en ziet het ONDENKBARE.

In 2000 kreeg een Britse vrouw genaamd Claire last van gevoelloosheid, zwellingen en verlammingen. Ze werd gediagnosticeerd met multiple sclerose (MS) op 19-jarige leeftijd.

Hoewel MS niet te genezen is, kreeg Claire medicijnen om haar zwakte en problemen met haar gezichtsvermogen te verminderen.

Vijf maanden later ging Claire weer aan het werk terwijl ze wist dat ze op elk moment een MS-aanval kon krijgen. En net toen ze de hoop op een romantische relatie had opgegeven, ontmoette ze een collega genaamd Paul. Vanaf dat moment ging alles beter.

Lees ook  Michael P. mishandelde drie medewerkers Pieter Baan Centrum

Ze werd verliefd. Na vier jaar beviel Claire van een gezonde zoon. Gelukkig had ze een normale zwangerschap gehad. Maar in maart 2005 sloeg het noodlot toe. Claire’s MS verlamde haar lichaam.

Als gevolg van het voortdurend in bed liggen, kwam ze 4 kilo aan… maar haar menstruele cyclus bleef regelmatig. Op een nacht werd Claire plotseling wakker met ernstige krampen in haar onderbuik. “Het voelt net alsof ik moet bevallen!” schreeuwde ze.

Lees ook  Op je kleinkinderen passen kan de levensverwachting verhogen, zegt nieuwe studie

Paul rende naar de badkamer – precies op het moment dat Claire aan het bevallen was op het toilet. Het koppel had geen idee dat Claire zwanger was!

Maar dat was nog niet alles, want Claire en Paul werden nog 1 keer verrast! Er was geen 1 baby, maar twee baby’s! Bekijk de video hieronder om te zien hoe het allemaal gebeurde en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook!

Bewaar Altijd De Melktanden Van Je Kinderen. Ze Kunnen Levensreddend Zijn, En Wel Hierom!

Ze Kwamen Ruimte Tekort In Hun Huis, Dus Kwam Haar Man Op DIT Briljante Idee…