in

Moeder beschermt haar baby tegen hagelstenen! Zelf kwam ze er minder goed van af!

Hagelstenen zo groot dat ze door autoramen vliegen. De Australische Fiona Simpson en haar baby kwamen middenin zo’n bui terecht. Met schokkende gevolgen.

Fiona was met haar baby en oma in de auto onderweg naar huis toen de hagelbui losbarstte. Ze hadden geen schijn van kans tegenover het natuurgeweld.

Geen tijd om bang te zijn
Toen de hagelstenen door de ruiten heen vlogen, zette Fiona zo snel als ze kon de auto aan de kant en sprong ze bij haar dochtertje op de achterbank, om haar tegen de stenen te beschermen.

De hele bui lang. En daar raakte ze flink bij gewond. “Het was zo eng, maar er was geen tijd om bang te zijn. Het ging allemaal zo snel”, vertelt ze aan ABC News. “Toen ik naar beneden keek, zag ik dat m’n dochtertje schreeuwde, maar ik kon haar niet eens horen. Zóveel lawaai maakte de hagel.”

Lees ook  Meest ongemakkelijke video van 2019, Rapper Sjors met zijn nieuwe liefde!

Onder de bloeduitstortingen
Toen de hagelbui over was, reed Fiona met pijn en moeite naar het dichtstbijzijnde huis en riep daar om hulp. De ambulance werd meteen gebeld. En wat de hulpverleners aantroffen, was niet mis.

De moeder deelt nu een foto van haar flink gehavende zelf: haar nek, rug en gezicht zaten onder de blauwe plekken en bloeduitstortingen. Haar dochtertje kwam er gelukkig goed vanaf met een paar bulten op haar gezichtje.

Maar Fiona’s oma raakte ook behoorlijk gewond: zij moest een nachtje in het ziekenhuis blijven omdat de huid van haar linkerarm volledig opengehaald was en haar rechterarm ‘compleet zwart’ was van alle bloeduitstortingen.

Lees ook  Vrouw ernstig gewond bij steekpartij in chalet

‘We leven nog, dat is het belangrijkst’
Fiona beseft zich maar al te goed dat als ze niet op tijd over haar kleine meid heen was gebogen, het heel slecht af had kunnen lopen. “Pas in de ambulance realiseerde ik me dat als ik dat niet had gedaan, ze ernstig gewond had kunnen raken of zelfs dood had kunnen gaan.”

Maar aan doemdenken heb je niets, weet ze. “We leven nog, dat is het belangrijkst. Een auto kan vervangen worden en blauwe plekken genezen vanzelf weer.”

Déze namen worden nu al het meest genoemd voor de baby van Harry en Meghan

Dit zijn ontgetwijfeld de meest bizarre familiefoto’s die je ooit gezien hebt!