in

Moeder bekritiseerd omdat ze haar dochter laat trouwen. 22 jaar later hebben ze er allemaal spijt van.

In juli 1995 zei een zeer speciaal stel “Ja ik wil”. Alhoewel velen twijfelden of hun huwelijk wel een kans zou hebben, hebben Maryanne and Tommy Pilling het tegendeel bewezen. Ze zijn een prachtig voorbeeld van ware liefde.

22 jaar later gaat het nog steeds prima met Maryanne en Tommy. Ze wonen naast Maryanne’s moeder in Essex, met haar zus en haar familie een paar huizen verderop. Ze houden onvoorwaardelijk van elkaar.

Bijna had het niet zo mogen zijn. Maryanne, 46, en Tommy, 59, lijden bijna aan het syndroom van Down.

Dit liefdesverhaal begon bij een lokaal onderwijscentrum. Hun relatie was geweldig lief en onschuldig. Maar na 18 maanden van afspraakjes wist Tommy dat Maryanne de ware was en vroeg haar ten huwelijk. Hij deed zijn aanzoek zelfs met een speelgoedring. Maar eerst vroeg Tommy om toestemming aan Maryanne’s moeder.

Lees ook  Obscuur familiegeheim onthuld: Jack Nicholson’s zus was eigenlijk zijn moeder

Haar moeder gaf haar zegen, tot onbegrip van velen. Maar als we zien hoeveel huwelijken in scheiding eindigen, is dat van hun zeker een voorbeeld.

Dus in juli 1995 was er een prachtige ceremonie in de kerk met vrienden en familie. Maryanne’s moeder had Tommy meegenomen naar een juwelier om een “echte ring” te kopen. Ze had een prachtig huwelijk in het wit en het was een prachtige dag.

Lees ook  Gert Verhulst openhartig: “Dit is héél frustrerend”

Aan de trouwfoto’s kan je goed zien hoezeer ze verliefd waren – en nog steeds zijn. Het was het begin van een huwelijk tussen twee goedhartige mensen. Haar zus Linda heeft het prachtige verhaal op Facebook en Instagram gedeeld.

Kijk hoe hun mooie liefdesverhaal verhaal zich ontwikkelt en een speciale dans die ze delen.

Nu Linda Maryanne en Tom’s geschiedenis met de wereld gedeeld heeft via de sociale media heeft het koppel duizenden fans over de hele wereld verzameld. Terwijl er nog steeds mensen negatieve dingen zeggen, beklijft hun ware liefde. Wat vindt jij van hun aangrijpende verhaal?

Let op voor valse brieven die verspreid worden namens de belastingdienst. Zo herken je ze!

Als de artsen zien hoe de vrouw de luiers van haar pasgeboren baby vervangt verbieden ze haar hem mee naar huis te nemen. Ze denken dat ze hem zal doden.