in

Mo (36) en Iris (82) stapelverliefd: ‘Hele bus glijmiddel nodig’

De Engelse Iris Jones uit Engeland ging vorig jaar compleet viraal vanwege haar interessant liefdesleven. De dame is maar liefst 82 jaar oud en viel voor een jonge snaak.

Ze trouwde zelfs maar haar grote liefde uit Egypte: Mo (36). Op liefde staat natuurlijk geen leeftijd, maar deze relatie is toch wel heel bijzonder te noemen.

Heel wat mensen vinden wel wat van deze relatie. De meeste mensen denken dat Mo alleen maar uit is op haar erfenis en een visum.

Het stel laat echter weten dat het grote liefde is. De geruchten zijn volgens hen compleet uit de lucht gegrepen.

Lees ook
Man ‘surft’ naakt op dak van rijdende metro in Amsterdam: ‘Echt oerdom!’

De twee leerden elkaar kennen via Facebook. Na enkele maanden besloten ze om elkaar persoonlijk te leren kennen.

Mo besloot vrij snel dat hij wel in Engeland zou willen wonen. Maar de nodige papieren in orde krijgen, was wel een hele klus.

Iris is stapelverliefd en vertelt openhartig over haar intieme liefdesleven met Mo. Waar de mond van vol is, loopt het hart van over.

Het ging er zo stomend aan toe dat ze tijdens een flinke beurt een hele bus glijmiddel opdeden. Iris is namelijk niet meer van de jongste. Ze moeten dus een beetje voorzichtig zijn.

Lees ook
Politie vindt 21 vagina’s in vrieskist psychopaat

“Wanneer we de liefde bedrijven, kan het soms pijnlijk zijn. Ik kan in het ziekenhuis belanden omdat mijn huid scheurt als we te hevig zijn.”

“Mo moet voorzichtig zijn soms omdat mijn huid heel dun is. We hebben dat probleem echter opgelost door het vaker ‘op zijn h*ndj*s’ te doen.”

En wat vindt Mo over alle vooroordelen? “Sommige mensen vallen ons aan. Waarom? Ik werk en heb een eigen administratie bedrijfje.”

“Ik ben niet bij Iris omdat ik iets nodig heb… Ik ben een rijke man, ik heb zelfs mijn eigen woning in Caïro. Wij zullen voor altijd samenblijven.”

Mayra (38) heeft door cosmetische ingrepen ’s werelds grootste voorgevel: “het zijn net 2 sloopkogels”

Monica heeft last van hitsige mannen tijdens sporten: ‘Ik ben de droom van elke man’