in

Mishandelde dobermann trekt bij familie in. Als hij de peuter bij haar luier grijpt, zijn de ouders doodsbang.

Als je gewoon naar de feiten kijkt, had dit verhaal slecht moeten aflopen. Een mishandelde dobermann werd onlangs door een gezin geadopteerd. Vier dagen later werd gezien hoe hij het 18 maanden oude kind van het gezin bij haar luier door de lucht zwierde. In enkele seconden tijd kunnen er vreselijke dingen gebeuren. Dit verhaal heeft echter zoveel meer in petto.

Catherine Svilicic zag toe hoe haar dochter Charlotte met de pas geadopteerde dobermann speelde toen Khan plotseling erg agressief werd. Hij gebruikte zijn mond om Charlotte bij haar luier te nemen en naar de andere kant van de tuin te brengen.

Catherine liep in paniek naar Charlotte toe. Dan besefte ze de reden voor het gedrag van Khan. Er lag een grote bruine slang in de tuin. Khan had zopas voorkomen dat Charlotte gebeten zou worden door een koningsslang, een van de gevaarlijkste serpenten van Australië.

Lees ook  Moeder is opgelucht als haar dochter eindelijk in slaap valt, maar uren later krijgt ze haar niet meer wakker

Catherine herinnert zich het angstaanjagende moment nog goed: “Khan was erg gefocust en gedroeg zich agressief jegens Charlotte en probeerde haar weg te duwen, maar dat lukte niet meteen. Dus greep hij haar bij haar luier en gooide haar weg. Charlotte leek best geschokt en dan begon Khan te huilen.”

Catherine gaat verder: “Ik besefte algauw dat het een slang was en Khan had haar gewoon willen beschermen door haar weg te gooien.”

Lees ook  Tieners vinden een verlaten auto in het bos. Als ze op de stoel kijken beseffen ze dat er iets heel erg fout is.

Khan werd tijdens zijn actie gebeten en nadat hij de slang had weggejaagd, stortte hij binnen in elkaar.

Khan werd naar de dierenarts gebracht, en gelukkig kon de dokter snel een antigif toedienen. Het verhaal van Khan gaat nu de wereld rond. Een dobermann die uitgehongerd en mishandeld werd, gered met gebroken ribben en zonder vertrouwen in de mensheid.

Catherine heeft zichzelf beloofd om Khan nu de rest van zijn dagen extra te verwennen: “Als hij een grote kom eten wil dan krijgt hij dat. We staan voor de rest van zijn leven bij hem in het krijt”, zegt ze.

DEEL dit met je vrienden!

Dochter krijgt tattoo met zwarte henna op vakantie – raakt serieus gewond

Niet voor mensen met gevoelige maag: ‘Dokter Pukkel’ toont in filmpje wat er uit dit gigantische gezwel komt