in ,

Miljuschka Witzenhausen deelt prachtige bikinifoto: ‘I have a bikini body’

Wij zijn groot fan van Miljuschka Witzenhausen vanwege haar eerlijke persoonlijkheid. De tv-kok deelt op Instagram regelmatig kiekjes van haar prachtige lichaam en probeert hiermee ieder lichaam, in welke vorm of size dan ook, te normaliseren. Zo ook met haar nieuwste bikinikiekje.

Bikinibody
Op de foto zien we Miljuschka poseren in een felrode bikini. Bij de foto schrijft ze: “I have a body, I have a bikini… I have a bikini body.”

En daarmee slaat de tv-kok de spijker op z’n kop. Want ieder lichaam in een bikini is een bikini body – ongeacht je size.

Lees ook  Moeder vraagt gebeden voor dochter nadat haar vriend haar in coma slaat

Dat de foto van Miljuschka veel indruk maakt op haar volgers, dat blijkt wel uit de reacties onder de post.

Zo laat Chantal Janzen van zich horen: “Yes, babe!” Ook Zoey Ivory laat een lief bericht achter: “Jaaaa exactly. Prachtig mens!”

Positief zelfbeeld
Miljuschka doet hard haar best om alle vrouwenlichamen te normaliseren, maar krijgt behalve veel complimenten ook flink wat negatieve reacties.

Aan tafel bij Jinek vertelde ze een korte tijd geleden: “Ik ontvang dagelijks berichten van mensen die vinden dat ik obesitas stimuleer.

Maar ook uit mijn eigen omgeving krijg ik dagelijks de vraag of ik niet eens wat zou afvallen. Dat ik mooier was toen ik slanker was.”

Lees ook  Peuter (2) sabbelt aan gebruikt condoom bij McDonald’s

Miljuschka’s passie voor body positivity begon toen ze op vakantie was, zo vertelde ze destijds aan Eva Jinek. “Ik zag vrouwen op het strand zich constant bedekken.

Het is toch eigenlijk in en in triest dat we studeren, werken, kinderen grootbrengen, en dan dáár onze vakanties over laten gaan.

Dat we niet op foto’s gaan met onze kinderen, omdat we onszelf niet mooi genoeg vinden en dat niet terug willen zien.” Hear, hear!

Dode vrachtwagenchauffeur gevonden onder ‘bijzondere omstandigheden’

Patty Brard vertelt openhartig over de heftige breuk met Bridget Maasland