in

“Mijn vriend heeft een pop, voor wie hij zelfs ondergoed koopt. Nu wil hij een triootje met haar en mij!”

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer werd ze gecontacteerd door een vrouw wiens vriend een sekspop kocht en daar stelt zich nu een probleempje mee…

“Ik ben bang dat mijn vriend verliefd is geworden op zijn sekspop,” zegt de vrouw. “Hij is meer geïnteresseerd in zijn siliconen blondje dan in mij. Ik voel me beledigd en ben van slag. Ik ben net terug van een periode in het buitenland. Hij heeft me bij mijn vertrek beloofd dat hij niet met andere vrouwen zou omgaan. Nou, dat heeft hij niet gedaan.”

Lees ook
Man betrapt hitsig koppeltje op reuzenrad: “Wat een uitzicht!” (video)

“Ze ziet er beter uit dan ik”
“Maar hij heeft wel geïnvesteerd in een levensgrote, rondborstige bom die zijn speeltje en zielsverwant is geworden… Elke keer dat ik bij hem langsga, is ‘zij’ er ook in vol ornaat. Hij praat tegen haar en koopt voor haar kanten ondergoed. Nu heeft hij voorgesteld dat ‘zij’ bij ons in bed komt, wat ik absoluut heb verboden. Hoe kan ik concurreren als, ik moet eerlijk zijn, ‘zij’ er beter uitziet dan ik? Help, wat moet ik doen!?”

Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto. Ze zei: “Jouw vriend zijn sekspop kan een goede tijdelijke oplossing zijn geweest terwijl je weg was, maar nu je terug bent, moet de normale gang van zaken worden hervat. Zou hij er een probleem mee hebben om ze weg te gooien? Is hij emotioneel evenals seksueel gehecht? Zou hij erover willen praten?”

Lees ook
Flinke explosie in Parijs: Tientallen doden en zwaargewonden!

“Wat is jouw rol precies?”
“Het is natuurlijk zijn zaak wat hij in de privacy van zijn slaapkamer doet. Als zijn sekspop hem alle bevrediging en comfort geeft die hij verlangt, wat is dan jouw rol?” ging Jane verder. “Mijn bezorgdheid is dat dit volwassen hulpmiddel een barrière is; dat het hem ervan weerhoudt een echte relatie met jou te hebben. Ik raad je aan om het allemaal met hem te bespreken,” besloot ze.

Sarah (12) in coma door vapen: Longen zijn helemaal op

Dode (18) en gewonde (17) bij schietpartij in Amsterdam