in

Mijn ergste nachtmerrie was de badkamer schoonmaken – totdat ik deze super eenvoudige truc zag

Er zijn niet veel activiteiten zo saai en vervelend als het huis schoonmaken. En van alle kamers die gepoetst moeten worden, zijn de badkamers zeker het meest vermoeiend.

Je weet wat ik bedoel… Vunzige badkamer tegels, een vies toilet, een wasbak met vlekken. Het zijn maar een paar van de dingen waarvan ik zou willen ze nooit schoon te hoeven maken. Ze hebben allemaal zorg nodig – en omdat badkamers zo snel vies worden, kost het tijd en energie om ze te laten glimmen.

Dure schoonmaakmiddelen zijn zeker een oplossing, maar andere kant, zijn ze niet ideaal gezien alle chemicaliën de ze bevatten.

Dus wat zou jij doen? Welnu, deze milieuvriendelijk tip is een goedkope en effectieve oplossing. Het doet wonderen voor de meester oppervlakten, badkamertegels in het bijzonder.

En het beste van alles? Dit wonder schoonmaak product heeft slechts twee ingrediënten nodig! Scrol snel verder door de instructies hieronder en vergeet niet dit ´recept´ ook aan je vrienden te geven. Zo kunnen zij ook gebruik maken van deze slimme truc.

Lees ook  Ken jij die witte ‘wondersponsjes’? Voor 80 cent koop je ze bij Kruidvat, je kan er zoveel mee!

Wat je nodig hebt:

  • Een kopje afwasmiddel,
  • een kopje verhitte azijn,
  • een trechter,
  • een spuitflesje (plantenspuit),
  • een spons of doekje.

Stappenplan:
1. Verhit de azijn op het fornuis. Het moet warm genoeg zijn, maar niet koken. Een goede graadmeter is dat je je vinger in de azijn kan dippen, zonder deze te verbranden.

2. Vul de plantenspuit met het afwasmiddel en de azijn. Gebruik de trechter zodat het een beetje netjes blijft. Schud de vloeistoffen goed door elkaar.

3. Spray een behoorlijke laag op het oppervlak wat je wil schoon maken. Maar let wel op dat rubberen randjes en siliconen randen vermijd. De azijn kan ze beschadigen.

4. Laat het 30 minuten intrekken, spuit nog een beetje meer en wrijf het wat in met de ruwe kant van de spons. Verwijder vervolgens het goedje met koud water, één muur per keer. En kijk hieronder hoe makkelijk de zeepoplossing verdwijnt.

Lees ook  Moeder laat haar eigen dochter van 11 jaar meermaals verkr*chten door haar vriend en dan moet het meest walgelijke nog komen

5. Gebruik de mix op de andere dingen die je in je badkamer moet schoonmaken, en je zult zien dat je badkamer glimt als nooit tevoren.

6. In het begin zou het kunnen dat je de azijn nog sterk ruikt. Maar geen zorgen, dat zal snel verdwijnen. Als je klaar bent, berg je de mix op, zodat je deze de volgende keer kunt gebruiken.
Check deze video om het wonder in actie te zien:

Schoonmaken is altijd saai geweest, maar met deze truc wordt het een stuk eenvoudiger.

Vergeet niet deze tip met meer mensen te delen zodat zij ook een kans krijgen deze simpele schoonmaak mix te gebruiken!

10-jarige ontwikkelt briljant apparaat om achtergelaten kinderen in hete auto´s te redden

Oude man zit verlicht op podium – kijk nu naar de jury als er 8 mannen achter hem komen staan